10:04 18.04.2018

Водію "Mazda" - винуватцю ДТП у Кривому Розі, повідомили про підозру

2 хв читати
Водію "Mazda" - винуватцю ДТП у Кривому Розі, повідомили про підозру

Правоохоронці вручили письмове повідомлення про підозру у вчиненні злочину водієві автомобіля "Mazda", який є одним з учасників ДПТ в Кривому Розі (Дніпропетровська обл.), у результаті якого загинуло вісім осіб і ще 21 отримали травми різного ступеня тяжкості.

"Чоловік затриманий в порядку ст.208 КПК. У зв'язку з погіршенням стану здоров'я затриманого він перебуває під конвоєм в одній з лікарень Кривого Рогу. Найближчим часом підозрюваний буде доставлений до суду для обрання йому запобіжного заходу", - повідомляє в середу вранці прес-служба ГУ Нацполіції України в Дніпропетровській області.

Як повідомлялося, о 5:55 вівторка у м. Кривий Ріг на перехресті проспекту Металургів і вул. Героїв АТО зіткнулися пасажирський автобус "Ікарус", маршрутне таксі "Мерседес Спринтер" і легковий автомобіль "Mazda 6".

За даними місцевих ЗМІ, автобус прямував по працівників одного з підприємств, щоб відвезти їх на зміну. "Маршрутка №261 їхала з 95-го кварталу на Соцмісто. У цей час на вулиці Героїв АТО на миготливий жовтий сигнал світлофора перехрестя проїжджав легковик Mazda, який протаранив громадський транспорт. "Бусик" відкинуло на зустрічну смугу під колеса автобуса "АрселорМіттал", - повідомляє сайт 1tv.kr.ua.

У поліції раніше інформували, що на місці ДТП працюють слідчі слідчого управління ГУНП у Дніпропетровській області. "За фактом резонансного ДТП у м. Кривий Ріг поліція відкрила кримінальне провадження за ч.3 ст.286 КК", - поінформували в правоохоронному відомстві.

Ч.3 ст.286 КК України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, - якщо вони спричинили загибель кількох осіб, - караються позбавленням волі терміном від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до 3 років.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський про новий пакет військової підтримки США: Важливо, щоб уся зброя якнайшвидше показала себе на фронті

Ми розуміємо обсяг сил окупанта, бачимо його задум - Зеленський про спроби РФ прорвати оборону ЗС України на півночі Харківської області

Зеленський обговорив із Сирським оборону та зміцнення позицій на Харківщині

Новий пакет військової допомоги США включає боєприпаси, "Хаймарси", "Бредлі" і БТР

Єрмак: Успіхи боротьби на фронті та Глобального саміту миру дадуть результат для справедливого миру в Україні

Канада виділить понад $55 млн на зміцнення української ППО

Українська авіація завдала за добу ударів по 17 місцях скупчення окупантів

Окупанти за добу завдали шість ракетних і 67 авіаударів по Україні, обстріляли близько 110 населених пунктів

Окупанти розпочали атаки на слобожанському напрямку, найбільше відбито на авдіївському й бахмутському

Патріарх Варфоломій візьме участь у Саміті миру

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА