19:09 14.04.2018

Бойовики в зоні АТО з початку доби здійснили 28 обстрілів позицій ЗСУ, поранений один український військовий

1 хв читати
Бойовики в зоні АТО з початку доби здійснили 28 обстрілів позицій ЗСУ, поранений один український військовий

Бойовики в зоні АТО на Донбасі з початку доби станом на 18:00 суботи 28 разів обстріляли опорні пункти Збройних сил України, одного військовослужбовця поранено, повідомили в штабі АТО.

"З початку доби режим повного припинення вогню бойовиками російсько-окупаційних військ не дотримувався. В результаті виконання бойових завдань один український воїн отримав поранення. Його доставили до військового госпіталю і надали необхідну медичну допомогу", - йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО на сторінці в соцмережі Facebook в суботу ввечері.

На Донецькому напрямку із забороненої Мінськими угодами 122-мм артилерії бойовики обстріляли захисників Широкиного, з гранатометів і великокаліберних кулеметів - захисників Мар'їнки, Кам'янки та Лебединського, з озброєння БМП - захисників Новотроїцького, а з великокаліберних кулеметів - українські укріплення під Павлополем, Гнутовим і Новотроїцьким.

Окрім цього, захисників Авдіївки обстріляли з гранатометів різних систем і зенітної установки. Також під вогонь зі стрілецької зброї потрапили українські опорні пункти в районі Широкиного, Новомихайлівки, Кам'янки та Павлополя, а поблизу Водяного, шахти "Бутівка" і Талаківки вівся снайперський вогонь.

На Луганському напрямку із заборонених 120 мм мінометів агресор відкривав вогонь по захисниках Зайцевого і Луганського. Крім цього, міномети калібру 82 мм противник тричі застосував під Луганським, а захисників Троїцького - обстріляв з великокаліберних кулеметів.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли Вовчанську громаду касетними боєприпасами, постраждали 5 осіб, зокрема начальник міської адміністрації

Зеленський у Харкові відзначив державними нагородами воїнів 92 ОШБр

Глава Мінекономіки скасувала наказ про бронювання Glovo, Visa, "Фавбет Тек"

Зеленський пропонує Раді денонсувати Угоду про співробітництво в галузі охорони авторського права і суміжних прав

На лінії фронту тривають інтенсивні бойові дії, окупанти особливо активні на краматорському та покровському напрямках - Генштаб ЗСУ

"Метінвест" активно залучений до будівництва фортифікацій і постачання військових дронами та системами РЕБ - менеджер

Зеленський у госпіталі Харкова відвідав військовослужбовців, які дістали поранення, й відзначив їх держнагородами

Міносвіти запрошує учнів 8-11 класів на онлайн-урок з кібергігієни

Шістьох шахтарів поранено в Донецькій області внаслідок удару РФ по державній шахті - Міненерго

Зеленський провів засідання Ставки у Харкові, заявив про контрольовану загалом ситуацію в регіоні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА