11:35 13.04.2018

Поліція кваліфікувала обстріл "Київміськбуду" з гранатомета як "хуліганство"

2 хв читати
Поліція кваліфікувала обстріл "Київміськбуду" з гранатомета як "хуліганство"

Правоохоронці провели всі першочергові слідчі дії біля будівлі "Київміськбуду" в Печерському районі Києва, яку вночі було обстріляно з ручного протитанкового гранатомета, і кваліфікували інцидент за статтею "Хуліганство".

"Згідно з процесуальними керівникам за погодженням з прокуратурою поліція почала кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 КК України ("Хуліганство"). В результаті розслідування і затримання людей, які вчинили це правопорушення, можливо, буде інша правова кваліфікація цієї події, якщо встановлять інші мотиви", - повідомляє Відділ комунікації поліція Києва в п'ятницю.

У відділенні зазначили, що є камери відеоспостереження, які могли зафіксувати як зловмисників, так і момент пострілу.

"Записи з камер відеоспостереження буде долучено до матеріалів кримінального провадження в установленому законодавством порядку", - зазначили в поліції.

Раніше у Відділі комунікації поліція Києва повідомляли, що близько 2:00 п'ятниці правоохоронці отримали повідомлення про те, що люди чули звук, схожий на вибух. На виклик спрямували патрульних, слідчо-оперативну групу та вибухотехніків. Постраждалих у результаті НП немає.

Під час огляду було встановлено, що пошкоджено будівлю, в якій розміщено ресторан і відділ продажу одного із забудовників. Неподалік місця події, через дорогу, виявили відстріляних тубус від гранатомета зі знищеними номерами

Поліцейські відпрацювали прилеглу територію і вилучили запис з відеореєстратора, на якому зафіксовано момент пострілу, а також залишки вибухового пристрою, відправлять на експертизу.

Інтернет-видання "Громадське" повідомляло, що від пострілу гранатомета постраждав відділ продажів "Київміськбуду". Поруч з цим приміщенням розташований ресторан "Хмелі-сунелі", бічна частина якого також пошкоджена пострілом.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА