02:11 13.04.2018

У Донецькій області на шкільному дворі знайшли гранату

1 хв читати

На території школи в селі Кіндратівка Донецької області виявили гранату, поліцейські терміново евакуювали школярів і персонал навчального закладу і нейтралізували загрозу, повідомляють в прес-службі поліції Донецької області.

"На небезпечний предмети випадково натрапила працівниця школи, яка прибирала на вулиці сміття. Адміністрація закладу негайно повідомила про подію компетентні служби. На місце події виїхали кілька нарядів і керівництво Костянтинівського відділення поліції", - йдеться в повідомленні.

Поліцейські оточили територію і обмежили доступ до підозрілого предмету. Дітей вивели в безпечне місце, а вибухонебезпечну знахідку вилучили.

"Правоохоронці ретельно обстежили шкільні приміщення і прилеглу територію, проте більше загрози не знайдено", - відзначили в поліції.

Пізніше поліцейські встановили, що граната не має заряду.

Поліція закликає батьків постійно нагадувати дітям про небезпеку, складають невідомі предмети. Ні в якому разі не можна наближатися до них, брати в руки або проводити будь-які дії. А в разі виявлення необхідно негайно повідомити в поліцію.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА