08:21 12.04.2018

Мей подякувала Порошенку за прояв солідарності з Великою Британією

1 хв читати
Мей подякувала Порошенку за прояв солідарності з Великою Британією

Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з прем'єр-міністром Великої Британії Терезою Мей, під час якої Т.Мей подякувала П.Порошенку за прояв солідарності з Великою Британією, повідомила прес-служба глави Української держави.

"Глава Української держави висловив солідарність із британським народом та урядом щодо отруєння Сергія Скрипаля в місті Солсбері. П.Порошенко відзначив готовність України надати допомогу в розслідуванні цієї справи у разі потреби", - йдеться в повідомленні.

У свою чергу Т.Мей подякувала Україні за прояв солідарності з Великою Британією й укотре засудила агресію Росії на Донбасі та в Криму.

Як зазначено, президент України подякував британській стороні за постійну підтримку територіальної цілісності України та невизнання результатів нещодавніх виборів на території окупованого Криму. Обговорювалося також питання посилення санкцій у відповідь на агресивні дії РФ.

Крім того, співрозмовники обговорили питання посилення двосторонньої співпраці у сфері безпеки та оборони.

П.Порошенко подякував за підтримку українських реформ. У цьому контексті також йшлося про підготовку другої Міжнародної конференції з реформ в Україні в Копенгагені, яка відбудеться в червні.

Президент запросив прем'єр-міністра Т.Мей відвідати Україну з офіційним візитом.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА