Вибори
20:58 08.04.2019

У Зеленського наполягають на проведенні дебатів 19 квітня на "Олімпійському", за рахунок виборчих фондів кандидатів

2 хв читати
У Зеленського наполягають на проведенні дебатів 19 квітня на "Олімпійському", за рахунок виборчих фондів кандидатів

У штабі кандидата в президенти України Володимира Зеленського зазначають, що пропонують проводити дебати з чинним президентом Петром Порошенком 19 квітня на НСК "Олімпійський", профінансувати їх за рахунок виборчих фондів претендентів на посади глави держави.

"Ми сьогодні були в НСТУ і обговорювали ці питання. Насправді, були пропозиції з нашого боку, але поки що відповіді від опонентів ми не отримали. Було озвучено, що давайте проводити 19 квітня, на стадіоні, і щоб не навантажувати бюджет своїми "забаганками", давайте проводити за рахунок виборчих фондів кандидатів", - повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" політконсультант і радник штабу В.Зеленського Дмитро Разумков.

Він переконаний, що дебати мають все ж таки відбутися 19 квітня. "Складається враження, що просто хтось, мабуть, не дуже хоче на них йти, тому починає вигадувати про 14-те (квітня). Так можна було поставити і 7-ме, наприклад, чому ні. Сьогодні б сказали - давайте проведемо 7 квітня ", - зазначив Д.Разумков.

"Остання п'ятниця перед "днем тиші" - це 19 квітня. І йшлося про 19-те число. Чому раптом з'явилося 14-те - це питання не до мене, це питання до колег зі штабу опонента", - зазначив представник штабу В. Зеленського.

Як повідомлялося, П.Порошенко в прямому ефірі на телеканалі "Україна" 7 квітня заявив, що очікує 14 квітня кандидата на посаду глави держави В.Зеленського на НСК "Олімпійський" для участі в дебатах кандидатів у президенти перед другим туром виборів.

В.Зеленський 8 квітня заявив, що його дебати з П.Порошенком відбудуться на НСК "Олімпійський" 19 квітня.

8 квітня спікер виборчого штабу П.Порошенко Олег Медведєв повідомив, що П.Порошенко прийде на дебати на Суспільному телебаченні 19 квітня, як цього вимагає закон, але не виключено, що за наявності часу він прийде того ж дня і на НСК "Олімпійський"

За інформацією порталу "Детектор медіа" з посиланням на директора департаменту зі зв'язків з громадськістю та ЗМІ Національної суспільної телерадіокомпанії України (НСТУ) Вікторію Сидоренко, 8 квітня представники штабу кандидата в президенти В.Зеленського зустрілися з командою НСТУ, щоб обговорити проведення дебатів 19 квітня. Але домовленості про те, щоб дебати відбулися в студії в телецентрі "Олівець", ще не досягнуто.

ОСТАННЄ

"Слуга народу" висунула мера Золотоноші Войцехівського кандидатом на довибори в Раду в Черкаській області

Суд скасував постанову ОВК №87 про визнання виборів недійсними ще на одній дільниці - "Опора"

Суд визнав незаконним перерахунок голосів на двох дільницях на 87 окрузі в Прикарпатті - Шевченко

"Слуга народу" закликає правоохоронців дати оцінку порушенням на 87 окрузі в Прикарпатті

"ОПОРА" вимагає розслідувати можливі фальсифікації на 87 окрузі у Прикарпатті

На окрузі №87 в Івано-Франківській області на довиборах до парламенту переміг Вірастюк

На Прикарпатті планують перерахувати голоси ще на 16 дільницях - Вірастюк

Депутати "Слуги народу" заявили про фальсифікацію на одній з виборчих дільниць на Прикарпатті

Арахамія припустив, що результат довиборів у ОВК №48 буде оголошено в ніч на п'ятницю

На окрузі №87 в Івано-Франківській області мінували одну з виборчих дільниць

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА