11:50 25.01.2021

Мінстратегпром запустив офіційний сайт

1 хв читати
Мінстратегпром запустив офіційний сайт

 Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості України запустило власний офіційний веб-сайт у режимі тестової експлуатації, йдеться в повідомленні прес-служби Мінстратегпрому, поширеному в понеділок.

Сайт mspu.gov.ua розпочав роботу 25 січня і призначений для інформування громадськості та журналістів про діяльність відомства.

"Сайт сприятиме прозорості роботи міністерства, розширить можливості доступу громадян до публічної інформації та слугуватиме майданчиком для зворотного зв'язку", - наведено в повідомленні слова державного секретаря Мінстратегпрому Ігора Яковлєва.

Сайт інтегрований з "Урядовим порталом", сайтами міністерств, служб, агентств, держінспекцій і місцевих органів влади.

Раніше відділ взаємодії зі ЗМІ, зв'язків із громадськістю та медіааналізу Мінстратегпрому поширював інформацію через офіційні Facebook-сторінки віце-прем'єр-міністра - міністра з питань стратегічних галузей промисловості України Олега Уруського та Мінстратегпрому.

"Ці сторінки як канали поширення інформації підтримуватимуться і надалі", - наголошують у відомстві.

Для створення сайту Мінстратегпрому використано платформу, розроблену на замовлення Секретаріату Кабінету Міністрів, - ресурс має уніфіковані для держорганів структуру і функціональні можливості.

Як повідомлялося, 21 січня 2021 року Кабінет Міністрів на позачерговому засіданні в четвер звільнив заступника міністра з питань стратегічних галузей промисловості Віталія Немілостівого.

Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості України було створено 22 липня 2020 року. До сфери його відповідальності входить розвиток стратегічних галузей України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ощадбанк придбав облігації нового випуску "Нової пошти" на 650 млн грн

"Нафтогаз" і Міноборони почали формування незалежної НР в "Укртатнафті"

Шмигаль доручив Міненергетики та "Укренерго" розробити проєкт постанови щодо справедливих графіків відключень споживачів від електроенергії

Україна виконала всі структурні маяки до очікуваної наприкінці травня місії МВФ щодо 4-го перегляду програми EFF - заступниця міністра фінансів

Тимчасова комісія КМДА щодо "Київміськбуду" запропонує владі докапіталізувати будкомпанію

Зростання реального ВВП України у квітні-2024 сповільнилося до 4,1% - ІЕД

"Укренерго" відмовилося від обмеження енергопостачання з 11:00 до 17:00 вівторка через сонячну погоду

NovaPay конкуруватиме з банками за зарплатні картки

НБУ в понеділок опустив офіційний курс гривні на 24 коп.

Попит на зарядні станції в мережі "Епіцентр" зріс більш ніж увосьмеро

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА