11:40 27.08.2020

Представники столичних ресторанів і нічних клубів мають намір пікетувати Кабмін через обмеження графіка роботи

1 хв читати
Представники столичних ресторанів і нічних клубів мають намір пікетувати Кабмін через обмеження графіка роботи

Представники ресторанів, нічних клубів, концертних майданчиків мають намір у п'ятницю провести пікет біля будівлі уряду в Києві через заборону роботи таких підприємств з 23:00 до 07:00.

"Створюючи гучні інформаційні приводи про роботу нічних закладів і забороняючи їх роботу, органи влади знищують не лише цілий сектор економіки, залишаючи без засобів для існування досвідчених працівників сфери обслуговування і культури, а й доводять до банкрутства підприємства малого та середнього бізнесу, об'єкти туристичної інфраструктури, що в майбутньому істотно позначиться на дохідній частині бюджету та добробуті населення", - йдеться в анонсі заходу у Facebook.

Крім того, до пікету мають намір приєднатися представники туристичної галузі, зокрема Асоціації чорнобильських туроператорів і гідів, з вимогою скасувати рішення уряду про заборону в'їзду до України іноземних громадян.

Серед організаторів заходу зазначені столичні нічні клуби й розважальні заклади SkyBar, Forsage Dance Club, Closer, Keller Bar, River Port.

Як повідомлялося, уряд продовжив в Україні адаптивний карантин до 31 жовтня, посиливши обмежувальні заходи на території регіонів із "зеленим" рівнем епіднебезпеки, зокрема, заборонивши проведення дискотек, роботу розважальних закладів, нічних клубів, діяльність закладів громадського харчування з організацією дозвілля.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Епіцентр" фіксує зростання попиту на зарядні станції в 4,5 раза і готовий до можливого стрибка запитів на генератори

Дефіцит е/е значний протягом майже всієї доби, за винятком годин активної роботи ВДЕ - "Укренерго"

"Нафтогаз" готовий надати свою інфраструктуру для оперативного підключення газової генерації е/е і забезпечити її газом - СЕО

Харків'яни та жителі області отримають збільшену субсидію та пільгу на електроенергію в неопалювальний сезон

НБУ у середу послабив курс гривні на 9 коп.

Велика Британія збільшить свій внесок у Фонд підтримки енергетики на £20 млн

Україна увійде наступного опалювального сезону з запасами в ПСГ не менше 13 млрд куб. м – голова Нафтогазу

Шмигаль доручив затвердити графіки ремонтів енергооб'єктів і кроки щодо посилення їх захисту до початку опалювального сезону 2024/25 років

США виділять понад $190 млн на підтримку енергосектору України протягом п'яти років

Рада викликала керівника БЕБ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА