12:49 10.07.2020

Рівнеоблводоканал намагатиметься отримати кредит від Європейського інвестиційного банку для модернізації та розвитку - Карауш

2 хв читати
Рівнеоблводоканал намагатиметься отримати кредит від Європейського інвестиційного банку для модернізації та розвитку - Карауш

Рівнеоблводоканал намагатиметься отримати кредит від Європейського інвестиційного банку для модернізації та розвитку, повідомив директор РОВП ВКГ «Рівнеоблводоканал» Андрій Карауш у ЗМІ.

“Четвертий рік ми є частиною проєкту розвитку муніципальної інфраструктури. Хочемо отримати кредит від Європейського інвестиційного банку для модернізації та розвитку. Щоб побудувати очисні споруди в Рівному. Але за день ситуацію змінити неможливо. 30 років використовуємо технологічний запас наших батьків», - наводяться слова Андрій Карауша у матеріалі.

За його словами, він переконав обласну владу дати згоду на участь у цьому проєкті. Ні бюджет міста, ні бюджет області не витримає такого фінансового навантаження. Розбудова водоканалу в сучасну високотехнологічну систему — питання на мільярд гривень. Але спільними зусиллями вдається реалізовувати і масштабні проєкти.

Наразі у Рівнеоблводоканалі роблять ставку на економію та енергозбереження, встановили сучасну систему розрахунків за послуги. – повідомляє.

«Мали п'ять місяців заборгованості по зарплаті і проблеми з Рівнеазотом — 25 мільйонів боргу. – Згадує Андрій Карауш, - На 1 січня 2016-го вийшли в нуль.

Окрім того, в компанії реалізували енергоефективні заходи. Створили сервісний центр, впровадили геоінформаційну систему мереж водопостачання та водовідведення. Зараз на стадії реалізації впровадження автоматизованої системи комерційного обліку електричної енергії».

"Рівнеоблводоканал" забезпечує водою 300 тисяч жителів із 38 населених пунктів і міста Рівне. Позаторік йому виповнилося 90 років. На підприємстві працює 740 людей.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Сталевий Фронт" Ахметова розпочав виробництво екранів, що захищають танки Abrams від FPV

Рішення про підвищення тарифів на е/е для населення буде ухвалено протягом тижня - міністр

"Укренерго" в четвер залучало аварійну допомогу 15 годин поспіль

Dragon Capital заявляє про необґрунтований тиск БЕБ на бізнес ТЦ Victoria Gardens

Акціонери Ferrexpo на річних зборах відхилили низку пропозицій ради, а незалежні акціонери знову не схвалили переобрання Лісовенка директором

EVA планує відкриття салонів краси на базі магазинів нового формату EVA BEAUTY

Графіки погодинних відключень е/е через дощі застосовуватимуться в п'ятницю цілодобово - "Укренерго"

Девелопери житла враховують нові вимоги до інклюзивності в майбутніх проєктах і адаптують уже збудовані об'єкти

"Укрнафта" підвищила дебіт родовища на 17% за рахунок застосування нової технології

Комісія Ради вважає економічно необґрунтованою спробу передати БЦ "Гулівер" в управління АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА