12:27 19.05.2020

"Нова пошта Глобал" запустила регулярну авіадоставку з/до США та Китаю

2 хв читати
"Нова пошта Глобал" запустила регулярну авіадоставку з/до США та Китаю

Компанія "Нова пошта Глобал" (Nova Poshta Global, NPG), що входить до групи компаній "Нова пошта", запускає регулярні рейси з/до США та Китаю.

Як повідомила прес-служба компанії у вівторок, авіарейси на замовлення "Нової пошти Глобал" виконуватимуть декілька разів на тиждень і доставлятимуть і відправлення з України, і покупки, зроблені українцями в інтернет-магазинах цих країн.

Спільно з партнерами компанія вже запустила шість регулярних рейсів - п'ять до/з США і один до/з Китаю. Чотири рейси в напрямку Варшава-Нью-Йорк-Варшава здійснюють європейські авіакомпанії Lufthansa і LOT та один щотижневий прямий рейс Київ-Нью-Йорк-Київ - авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" ("МАУ"). Ще один щотижневий рейс до/з Китаю "Нова пошта Глобал" запустила у співпраці з українською компанією SkyUp.

"Ми запустили регулярні рейси з нашими постійними партнерами Lufthansa, LOT і "МАУ", а минулого тижня розпочали співпрацю з українською авіакомпанією SkyUp. Перший рейс цієї авіакомпанії вже доставив для наших клієнтів 1801 посилку загальною вагою 17 тонн, серед яких і індивідуальні замовлення, і комерційні вантажі. І це лише частина відправлень, які "Нова пошта Глобал" щотижня доставляє до України з Китаю. Із США в середньому за тиждень ми доставляємо майже 25 тис. посилок вагою понад 38 тонн", - наводить слова СЕО "Нової пошти Глобал" Юрія Беневітського прес-служба.

Як зазначає "Нова пошта Глобал", замовлення з США в першому кварталі 2020 року зросли в 4,7 раза порівняно з аналогічним періодом 2019 року, що було зумовлено співпрацею з американським онлайн-магазином iHerb - за перший квартал 2020 року із цього магазину було доставлено 230 тис. посилок загальною вагою 360 тонн.

Зросла також, за наданими даними, і кількість доставок послуги NP Shopping - за перший квартал було доставлено 81 тис. відправлень, що на 32% більше, ніж за аналогічний період 2019 року.

При цьому клієнти компанії почали не тільки більше замовляти з-за кордону, а й відправляти за кордон. Так, за перший квартал 2020 року об`єм експортних відправлень фізичних осіб зріс на 12%, а відправки бізнес-клієнтів збільшилися вдвічі порівняно з аналогічним періодом минулого року. Майже 78% - це посилки та вантажі, 12% - документи.

"Нова пошта Глобал" (раніше Nova Poshta International) з 2015 року надає послуги міжнародної експрес-доставки, входить до групи компаній "Нова пошта". "Нова пошта Глобал" розвиває сервіс NP Shopping - доставку з інтернет-магазинів США, Китаю, Великої Британії та Польщі, надає послуги з імпорту та експорту для бізнесу і можливість здійснити відправлення з будь-якого відділення "Нової пошти" до більшості країн світу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Усі контракти на деревину для фортифікаційних споруд, укладені Харківською обладміністрацією, безавансові

"Укренерго" завтра планує обмежувати енергопостачання тільки промисловості

Шмигаль: Завдання кожного міністерства та міністра забезпечити енергетичну автономність установ критичної інфраструктури

Шмигаль: Енергосистема цілісна і працює стабільно, проте генерації електроенергії не вистачає

"Укренерго" підтверджує запровадження обмежень е/е з 19:00 до кінця доби, просить економити

Відкриття аеропорту у Львові допоможе закрити небо над Україною - голова Львівської ОДА

Глава Мінекономіки скасувала наказ про бронювання Glovo, Visa, Favbet Tech, компанії заявляють про своє законне право на бронювання

Низка обленерго повідомляють про зміну в їхніх регіонах тривалості обмежень е/е у п'ятницю

Стефанішина допускає продовження режиму "торговельного безвізу" на 2025-2026 роки

Делегація України в Аргентині й Чилі пропонує вільну торгівлю та участь у відновленні - Мінекономіки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА