18:10 30.04.2020

"Київстар" здійснив зміни в наглядовій раді

2 хв читати
"Київстар" здійснив зміни в наглядовій раді

Акціонери "Київстар" на позачергових зборах 28 квітня 2020 року здійснили кадрові перестановки в наглядовій раді товариства.

Згідно з повідомленням компанії, зокрема, членами наглядової ради повторно призначені строком на три роки Малік Йогеш Санджів (головний директор із технологій VEON), Кіркгьоз Мурат (заступник фінансового директора групи VEON).

Крім того, акціонери компанії ввели до складу наглядової ради Александра Казбегі (головний директор групи VEON зі стратегії), Серджіо Херреро Ногаеру (спів-головний виконавчий директор групи VEON) і Каана Мухтерема Терзіоглу (спів-головний виконавчий директор групи VEON, голова Ради директорів російського ПАТ "ВимпелКом", раніше був головним виконавчим директором Turkcell).

Водночас збори звільнили з посади голови наглядової ради та вивело з її складу Йонсена К'єль Мортена, а також вивели зі складу наглядової ради Жаклін Терезу Сіммондс (головний керівник з управління персоналом VEON).

Як повідомлялося, "Київстар" у 2019 році збільшив дохід на 19,6% порівняно з 2018 роком - до 22,392 млрд грн, EBITDA - на 39,4%, до 14,683 млрд грн. Кількість абонентів мобільного зв'язку за підсумками четвертого кварталу скоротилася на 0,6% порівняно з аналогічним періодом попереднього року - до 26,2 млн, тоді як кількість абонентів фіксованого зв'язку зросла на 10,8% - до 1 млн.

"Київстар" - найбільший український оператор телекомунікацій. Надає послуги зв'язку та передачі даних на основі широкого спектра мобільних і фіксованих технологій, зокрема 3G. Його послугами на кінець 2018 року користувалися близько 26,4 млн абонентів мобільного зв'язку і близько 0,9 млн клієнтів фіксованого інтернету.

Акціонером "Київстару" є міжнародна група VEON (раніше - VimpelCom Ltd.). Акції групи котируються на фондовій біржі NASDAQ (Нью-Йорк).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Попит на зарядні станції та інші альтернативні джерела живлення в мережі "Фокстрот" зріс утричі з початку року

ЄС остаточно схвалив "торговельний безвіз" для України - Шмигаль

Обмеження енергоспоживання для промисловості повертаються на вечір - "Укренерго"

Офіційний курс гривні може знизитися влітку до 40 грн/$1 і нижче у зв'язку з новими кроками валютної лібералізації - банкіри

Мінсільгосп США прогнозує скорочення врожаю пшениці в Україні у 2024р на 8,7% і кукурудзи на 12,9%

Феросплавні заводи розглядають можливість запуску підприємств після простою з жовтня 2023 року

НБУ в п'ятницю опустив офіційний курс гривні ще на 17 коп. - до 39,72 грн/$1

Акціонери ПФТС схвалили і збільшення СК вдвічі, і можливу здачу ліцензії, біржа розраховує на діалог з регулятором

Кабмін виділив майже 7,2 млрд грн на відновлення енергосистеми України - Шмигаль

Інфляція в Україні у квітні 2024 р. знизилася до 0,2%, у річному виразі збереглася на рівні 3,2% - Держстат

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА