15:56 31.01.2020

"Нова Пошта" побудує логістичне депо у Білій Церкві поблизу Києва

2 хв читати
"Нова Пошта" побудує логістичне депо у Білій Церкві поблизу Києва

 Група компаній "Нова Пошта" побудує логістичне автоматизоване депо площею 4 тис. кв. м у Білій Церкві (Київська обл.), йдеться в повідомленні холдингової компанії українського підприємця Василя Хмельницького UFuture.

"У вівторок, 4 лютого, відбудеться закладення пам'ятної капсули на місці будівництва нового логістичного автоматизованого депо компанії "Нова Пошта" на 4 тис. кв. м", - зазначено в повідомленні.

Як повідомлялося, "Нова Пошта" у 2020 році планує інвестувати в розвиток інфраструктури $100 млн: запустити другу чергу Київського інноваційного термінала; побудувати чотири великі інноваційні центри з автоматизованою сортувальною системою у Броварах, Дніпрі, Одесі та Харкові; побудувати перший вантажний термінал з роботизованою системою сортування палет і великогабаритних вантажів, модернізувати відділення та впровадити нове обладнання для підвищення швидкості обслуговування клієнтів. Крім того, велика частина інвестицій буде спрямована на інформаційні технології та розвиток мобільних сервісів.

У 2019 році "Нова Пошта" спільно з транспортною авіакомпанією "Елерон" розпочала тестову реалізацію проекту авіадоставки відправлень.

Загалом компанія за минулий рік доставила 212 млн од. відправлень, що на 22% більше, ніж у 2018 році.

Заснована в 2001 році ГК "Нова Пошта" є лідером на ринку експрес-доставки в Україні. Мережа компанії нараховує понад 6 тис. відділень у всій країн.

UFuture - холдингова компанія українського підприємця Василя Хмельницького, яка об'єднує його бізнес- та соціальні проекти. Має диверсифікований портфель активів у сфері нерухомості, інфраструктури, промисловості, відновлюваної енергетики, фармацевтики та IT. Вартість активів UFuture оцінюється в $550 млн. Загальна капіталізація бізнесів, в які вона інвестувала, перевищує $1млрд.

До складу групи входять девелоперська компанія UDP, індустріальний парк "Біла Церква", міжнародний аеропорт "Київ" ім. Сікорського, оператор зовнішньої реклами "РТМ-Україна", а також інноваційні бізнеси: UDP Renewables (створює під ключ і розвиває під своїм управлінням сонячні електростанції), фармацевтична компанія "Біофарма", інноваційні парки UNIT.City та LvivTech.City.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Глава Мінекономіки скасувала наказ про бронювання Glovo, Visa, Favbet Tech, компанії заявляють про своє законне право на бронювання

Стефанішина допускає продовження режиму "торговельного безвізу" на 2025-2026 роки

Делегація України в Аргентині й Чилі пропонує вільну торгівлю та участь у відновленні - Мінекономіки

Ситуація з е/е покращиться наступного тижня з потеплінням, але її дефіцит зберігатиметься ще довго - глава "Укренерго"

Харків чи не єдине місто, яке має детальний план підготовки до зими, - радник прем'єра

Потрібно готуватися до обмежень електроенергії практично на все літо - радник прем'єра

Група Єрмака-Макфола представила новий план економічного тиску на РФ

"Укренерго" анонсує погодинні відключення е/е протягом доби, обленерго сподіваються уникнути графіків удень

ЕКА у квітні застрахувало 46 млн грн кредитних договорів, підтримавши 1,07 млрд грн експорту

ЕКА на тижні затвердить продукт страхування інвесткредитів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА