17:15 03.06.2019

"Укрпошта" укладе рамкову угоду на закупівлю 4 млн куб. м газу для опалення

2 хв читати
"Укрпошта" укладе рамкову угоду на закупівлю 4 млн куб. м газу для опалення

АТ "Укрпошта" оголосило про початок прийому заявок на участь у рамковій угоді на закупівлю газу для опалення, повідомляється на сайті компанії.

Угода діятиме до кінця наступного опалювального сезону - за цей час "Укрпошта" планує закупити в рамках цієї угоди 4 млн куб. м газу.

Загальна вартість рамкової угоди на момент оголошення становить 40 млн грн із ПДВ.

Конкретні ціни закупівлі визначатимуться на відповідних аукціонах під час відбору постачальника серед учасників рамкової угоди.

"Укрпошта" такою формою закупівлі вирішує відразу декілька питань. Зможе закуповувати необхідний обсяг газу без надлишку за ринковими цінами; закачувати у сховище, аби не залежати від будь-якого постачальника; мати можливість переглядати максимальні ціни в рамковій угоді у разі їх різких коливань, використовуючи зрозумілу формулу, що враховує зміну вартості газу на європейських хабах", - наголошується в повідомленні.

При цьому процедура відбору для безпосередньої закупівлі буде дуже швидкою, не потребуватиме додаткових документів або витрат і займатиме близько тижня від оголошення до укладення договору постачання.

Якщо після укладення угоди ціна на ринку буде такою ж низькою, як зараз, - компанія планує закупити весь необхідний обсяг газу та закачати до сховища, в разі коливань ціни на газ "Укрпошта" зможе застосувати інший механізм - короткими відборами в рамках угоди закуповувати наперед лише місячну потребу.

Раніше "Укрпошта" закуповувала відразу весь обсяг газу на сезон, процедура тривала довго, і на момент укладення договору ціни могли суттєво змінитися.

Як повідомлялося, раніше "Укрпошта" уклала рамкову угоду на постачання пального й провела вже кілька успішних відборів, за результатами яких своєчасно отримала замовлений обсяг дизпалива.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Усі контракти на деревину для фортифікаційних споруд, укладені Харківською обладміністрацією, безавансові

"Укренерго" завтра планує обмежувати енергопостачання тільки промисловості

Шмигаль: Завдання кожного міністерства та міністра забезпечити енергетичну автономність установ критичної інфраструктури

Шмигаль: Енергосистема цілісна і працює стабільно, проте генерації електроенергії не вистачає

"Укренерго" підтверджує запровадження обмежень е/е з 19:00 до кінця доби, просить економити

Відкриття аеропорту у Львові допоможе закрити небо над Україною - голова Львівської ОДА

Глава Мінекономіки скасувала наказ про бронювання Glovo, Visa, Favbet Tech, компанії заявляють про своє законне право на бронювання

Низка обленерго повідомляють про зміну в їхніх регіонах тривалості обмежень е/е у п'ятницю

Стефанішина допускає продовження режиму "торговельного безвізу" на 2025-2026 роки

Делегація України в Аргентині й Чилі пропонує вільну торгівлю та участь у відновленні - Мінекономіки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА