18:59 02.11.2018

"Укртрансгаз" створив філію з управління ПСГ

1 хв читати
"Укртрансгаз" створив філію з управління ПСГ

АТ "Укртрансгаз" створив нову філію "Оператор газосховищ України" (ОГУ), яка відповідатиме за надання послуг зі зберігання газу та забезпечення роботи підземних газосховищ (ПСГ).

Відповідно до прес-релізу компанії, в ОГУ будуть консолідовані всі активи, процеси та співробітники, необхідні для надання послуг зі зберігання природного газу. Планується, що філія розпочне свою роботу в повному обсязі з 1 січня 2019 року. ОДУ функціонуватиме як структурна одиниця в складі "Укртрансгазу", без виділення в окрему юридичну особу.

УТГ виконує підготовчі роботи з юридичного та організаційного оформлення функціонування філії, перерозподілу виробничих і бізнес-процесів, інвентаризації наявних активів і переведення в нову філію понад 1700 фахівців, котрі забезпечують роботу українських ПСГ.

"Створення ОГУ - послідовний крок до якісного завершення процесу анбандлінгу, в результаті якого оператор ГТС України буде остаточно відокремлений від "Укртрансгазу" після закінчення чинного транзитного контракту з "Газпромом". ОГУ стане єдиним центром управління комплексом ПСГ в Україні та забезпечить його автономну роботу", - зазначив в. о. президента УТГ Андрій Хоменко.

"Укртрансгаз", 100% якого належать НАК "Нафтогаз України", експлуатує систему магістральних газопроводів і 12 підземних сховищ газу країни загальною місткістю 31 млрд куб. м.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Усі контракти на деревину для фортифікаційних споруд, укладені Харківською обладміністрацією, безавансові

"Укренерго" завтра планує обмежувати енергопостачання тільки промисловості

Шмигаль: Завдання кожного міністерства та міністра забезпечити енергетичну автономність установ критичної інфраструктури

Шмигаль: Енергосистема цілісна і працює стабільно, проте генерації електроенергії не вистачає

"Укренерго" підтверджує запровадження обмежень е/е з 19:00 до кінця доби, просить економити

Відкриття аеропорту у Львові допоможе закрити небо над Україною - голова Львівської ОДА

Глава Мінекономіки скасувала наказ про бронювання Glovo, Visa, Favbet Tech, компанії заявляють про своє законне право на бронювання

Низка обленерго повідомляють про зміну в їхніх регіонах тривалості обмежень е/е у п'ятницю

Стефанішина допускає продовження режиму "торговельного безвізу" на 2025-2026 роки

Делегація України в Аргентині й Чилі пропонує вільну торгівлю та участь у відновленні - Мінекономіки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА