16:26 02.10.2018

Незаконний нафтопереробний завод ліквідували поліцейські на Дніпропетровщині

2 хв читати
Незаконний нафтопереробний завод ліквідували поліцейські на Дніпропетровщині

Працівники поліції виявили незаконний нафтопереробний завод із виготовлення контрафактного палива (бензин та дизельне паливо), який розташовувався у м. Кривому Розі (Дніпропетровська обл.), а також викрили групу осіб, які з грудня 2017 року розкрадали нафтопродукти шляхом незаконних врізок у нафтопровід ПАТ "Укртранснафта".

"Проведеними оперативними заходами правоохоронці встановили, що до групи входили семеро громадян, кожен з яких виконував свій напрям роботи. Організаторами незаконного бізнесу виявилися власники АЗС, на яких у подальшому і реалізовувалося контрафактне паливо", - повідомляє у вівторок прес-служба ГУ Нацполіції України в Дніпропетровській області.

У рамках кримінального провадження встановлено, що правопорушники на території Криворізького та Широківського районів області зробили незаконні врізки в магістральний нафтопродуктопровід із метою подальшого відбору нафти.

Під час проведення санкціонованих обшуків у місцях зберігання паливно-мастильних матеріалів та виготовлення контрафактного пального, оперативники та слідчі поліції вилучили чорнові записи, документацію про рух сировини, обладнання для виготовлення контрафактного палива та понад 140 тонн рідкої речовини з характерним запахом нафти.

"Загальна вартість вилученої під час обшуків сировини та обладнання становить понад 2,5 млн грн", - повідомили в правоохоронному відомстві.

Наразі роботу поліцейських спрямовано на встановлення інших місць зберігання викрадених нафтопродуктів, їх збуту, а також осіб, які можуть входити до складу групи та були причетними до скоєння незаконної врізки у нафтопровід ПАТ "Укртранснафта".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Час обмеження потужності енергопостачання для промисловості збільшився більш ніж удвічі

Сольський підбив підсумки за основними напрямами фінансування агросектору у 2022-2024 роках

"Епіцентр" фіксує зростання попиту на зарядні станції в 4,5 раза і готовий до можливого стрибка запитів на генератори

Дефіцит е/е значний протягом майже всієї доби, за винятком годин активної роботи ВДЕ - "Укренерго"

"Нафтогаз" готовий надати свою інфраструктуру для оперативного підключення газової генерації е/е і забезпечити її газом - СЕО

Харків'яни та жителі області отримають збільшену субсидію та пільгу на електроенергію в неопалювальний сезон

НБУ у середу послабив курс гривні на 9 коп.

Велика Британія збільшить свій внесок у Фонд підтримки енергетики на £20 млн

Україна увійде наступного опалювального сезону з запасами в ПСГ не менше 13 млрд куб. м – голова Нафтогазу

Шмигаль доручив затвердити графіки ремонтів енергооб'єктів і кроки щодо посилення їх захисту до початку опалювального сезону 2024/25 років

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА