13:18 26.09.2018

Тимошенко про соціальну ринкову економіку: Це розвиток середнього класу та державна підтримка найменш захищених

2 хв читати
Тимошенко про соціальну ринкову економіку: Це розвиток середнього класу та державна підтримка найменш захищених

Соціальна ринкова економіка створить умови для гармонійного поєднання вільного підприємництва з інтересами суспільства, забезпечить розвиток малого і середнього бізнесу і гарантує допомогу громадянам, які її найбільше потребують.

Як повідомляється на сайті партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" у середу, про це заявила лідер партії Юлія Тимошенко, пояснюючи мету Нового економічного курсу." Дехто каже, що соціальна ринкова економіка - неможлива. Тому що це несполучно, взаємовиключно і взагалі - оксюморон…Категорично з цим не згодна! Створити рівні можливості для ведення бізнесу і підприємництва, ліквідувати монополії, позакривати всі "чорні вікна" для хабарів і "жертовних піднесень" чиновникам і посадовим особам. Це і є соціально орієнтована ринкова економіка", - написала вона на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

На думку Ю.Тимошенко, кожна нова влада робить одне і те ж саме: "Заволодіває тіньовими схемами, створеними попередниками, видаючи це за реформи". Новий економічний курс покладе цьому край, знищить монополії і введе чесну конкуренцію, побудує справедливе правосуддя і забезпечить ресурси для підтримки найменш захищених верств населення, переконана політик.

"Розвиток малого підприємництва в усіх його видах - мале підприємництво, мале фермерство, міноритарні акціонери, мікрокредитування, яким живуть усі розвинені країни світу, піднімаючи середній клас, і взагалі підняття середнього класу, як повноцінного, заможного учасника всіх соціальних процесів - це є саме соціальна ринкова економіка", - впевнена лідер "Батьківщини".

За її словами, 27 років країна прожила в стані тотального хаосу і безправ'я. У соціально-економічному плані це був рай для олігархів і нечистих на руку ділків, і непридатна для нормального гідного життя територія для більшості громадян. "Новий економічний курс покладе цьому край!", - зазначила політик.

"Сильна демократична правова держава рівних можливостей - така наша мета! І ми це зробимо!", - резюмувала Ю.Тимошенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Попит на зарядні станції в мережі "Епіцентр" зріс більш ніж увосьмеро

"Метінвест" у I кв. скоротив виробництво сталі на 4%, коксу на 11%, наростив окатишів майже на третину

DIM спільно з банком "Глобус" запускає іпотечну програму для ЖК А136

Дефіцит е/е зменшився через потепління, але залишається суттєвим ввечері та вночі - "Укренерго"

Усі контракти на деревину для фортифікаційних споруд, укладені Харківською обладміністрацією, безавансові

"Укренерго" завтра планує обмежувати енергопостачання тільки промисловості

Шмигаль: Завдання кожного міністерства та міністра забезпечити енергетичну автономність установ критичної інфраструктури

Шмигаль: Енергосистема цілісна і працює стабільно, проте генерації електроенергії не вистачає

"Укренерго" підтверджує запровадження обмежень е/е з 19:00 до кінця доби, просить економити

Відкриття аеропорту у Львові допоможе закрити небо над Україною - голова Львівської ОДА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА