11:57 12.09.2018

IKEA підтвердила відкриття магазину в Україні в 2019 році

2 хв читати
IKEA підтвердила відкриття магазину в Україні в 2019 році

Шведська компанія IKEA, найбільший у світі ритейлер меблів і товарів для дому, офіційно заявила про відкриття першого в ТРЦ Ocean Mall в Україні магазину в форматі city store у 2019 році.

"Компанія відкриє в Києві свій перший магазин нового міського формату вже в 2019 році. Це буде один із перших магазинів міського формату IKEA у світі...разом із Францією, Великобританією, Данією, США і Китаєм. Київський магазин буде розташований у торгово-розважальному центрі Ocean Mall", - повідомила прес-служби компанії.

Згідно з повідомленням, новий формат магазинів менший за розміром і розташований в центральній частині міста, щоб задовольнити вимоги сучасних споживачів, які хочуть здійснювати покупки ближче до дому, а також онлайн.

"З урахуванням результатів дослідження ринку і споживчих переваг, наша команда обрала сприятливу бізнес-модель, що надасть можливість ІКЕА реалізувати плани в Києві вже найближчим часом. У новому магазині міського формату наші покупці ознайомляться з новим підходом ІКЕА до створення комфортного життя для якомога більшої кількості людей", - процитовано в повідомленні слова головного виконавчого директора IKEA у Південно-Східній Європі Стефана Вановербеке.

Як повідомлялося, у звіті шведського ритейлера за 2017 рік зазначається, що компанія тестує новий формат city store з невеликою площею, що розташований ближче до центру міст.

Так, вже відомі плани IKEA відкрити магазини площею до 5 тис. кв. м у варшавському торгово-розважальному центрі Blue City (Польща) і в центрі Парижа (Франція). У них буде представлений менший асортимент товарів, однак акцент буде зроблено на послуги онлайн-комерції.

У грудні 2017 року IKEA заявила про плани протягом двох років відкрити перший об'єкт у Києві.

За даними прес-служби, розвитком мережі в Україні займатиметься "IKEA Південно-Східна Європа", що є частиною IKEA Group (Ingka Holding B.V.). Компанія займається роздрібним бізнесом IKEA у Хорватії, Сербії, Румунії та Словенії.

Шведська IKEA - одна з найбільших у світі роздрібних мереж із торгівлі меблями і предметами домашнього вжитку з 355 магазинами в 29 країнах світу.

Власниками IKEA Group є INGKA Holding B.V. та підконтрольні йому структури.

У 2017 фінансовому році магазини IKEA Group відвідали 936 млн людей; 2.3 млрд відвідали сайт.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Усі контракти на деревину для фортифікаційних споруд, укладені Харківською обладміністрацією, безавансові

"Укренерго" завтра планує обмежувати енергопостачання тільки промисловості

Шмигаль: Завдання кожного міністерства та міністра забезпечити енергетичну автономність установ критичної інфраструктури

Шмигаль: Енергосистема цілісна і працює стабільно, проте генерації електроенергії не вистачає

"Укренерго" підтверджує запровадження обмежень е/е з 19:00 до кінця доби, просить економити

Відкриття аеропорту у Львові допоможе закрити небо над Україною - голова Львівської ОДА

Глава Мінекономіки скасувала наказ про бронювання Glovo, Visa, Favbet Tech, компанії заявляють про своє законне право на бронювання

Низка обленерго повідомляють про зміну в їхніх регіонах тривалості обмежень е/е у п'ятницю

Стефанішина допускає продовження режиму "торговельного безвізу" на 2025-2026 роки

Делегація України в Аргентині й Чилі пропонує вільну торгівлю та участь у відновленні - Мінекономіки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА