15:14 09.08.2018

МЕРТ та ОДА до 2020 року створять мережу центрів підтримки підприємництва

1 хв читати
МЕРТ та ОДА до 2020 року створять мережу центрів підтримки підприємництва

Міністерство економічного розвитку і торгівлі (МЕРТ) спільно з обласними державними адміністраціями (ОДА) до 2020 року планує створити мережу центрів підтримки підприємництва відповідно до Стратегії розвитку малого та середнього підприємництва (МСП), повідомило міністерство на сайті в четвер за підсумками зустрічі першого заступника міністра економрозвитку Максима Нефьодова з представниками ОДА.

"Важливо починати перетворювати результати роботи з проектами міжнародної технічної допомоги в стійкі інструменти державної політики, адже до сих пір багато проектів у сфері розвитку підприємництва фінансують за кошти міжнародних донорів. Вкрай важливо також налагодити зворотний зв'язок із регіонами щодо потреб малих підприємців, що буде запорукою напрацювання ефективних рішень у цьому напрямку", - цитує прес-служба М.Нефьодова.

Як наголошується в повідомленні МЕРТ, центри підтримки підприємництва надаватимуть базовий рівень безкоштовної інформаційної та консультативної підтримки, зокрема, інформуватимуть про доступні програми підтримки МСП, проводитимуть освітні заходи. Мережа таких центрів має стати ланкою державної інфраструктури підтримки малого та мікробізнесу, а також для потенційних підприємців серед ветеранів АТО, внутрішньо переміщених осіб і молоді, зазначає МЕРТ.

Крім цього, МЕРТ у рамках Стратегії розвитку МСП планує створити інфопортал для підприємців на базі офіційного сайта міністерства та реалізувати "пілотний" проект щодо запровадження механізму часткових кредитних гарантій.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

McDonald's планує розширення партнерських проєктів із АЗС

McDonald's готує оновлення ресторану поруч із вокзалом у Києві, шукає ділянку поруч із Львівським вокзалом

"Укрнафта" продовжила реалізацію пального жителям Харківщини за спеціальною ціною до кінця травня

Частка угод із купівлі житла на умовах розстрочки досягла 95% - група DIM

ЄБРР планує покрити до 50% ризику за новими сублізинговими договорами "ОТП Лізинг" на EUR80 млн

Доходи загального фонду держбюджету у квітні знизилися до 153,6 млрд грн

НБУ у вівторок зміцнив курс гривні на 15 коп.

НБУ завершує розробку законопроєкту про систему страхування воєнних ризиків в Україні

Довгострокове контрактування дозволить вітчизняним виробникам оборонної продукції розширити виробництво - "Українська бронетехніка"

Скасування ЄС мита допомогло українському ГМК під час війни, але потрібно прибрати з євроринку російську продукцію - менеджер "Метінвесту"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА