16:09 25.06.2018

"Укроборонпром" змінив директора "Спецтехноекспорту"

2 хв читати
"Укроборонпром" змінив директора "Спецтехноекспорту"

 Держконцерн "Укроборонпром" змінив керівника одного з провідних українських спецекспортерів - ДГЗП "Спецтехноекспорт": т.в.о. директора компанії призначено заступника директора Владислава Бельбаса, повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" джерело в оборонному секторі.

За даними джерела, який очолював "Спецтехноекспорт" з грудня 2014 р. Павла Барбула звільнено з посади за згодою сторін, наказом держконцерну від 25 червня.

Інформацію про звільнення підтвердив сам П.Барбул. На своїй сторінці в Facebook у понеділок він повідомив, що завершує роботу в "Спецтехноекспорті" на посаді директора і планує співпрацювати з компанією у подальшому як радник. "Моя місія на посаді директора "Спецтехноекспорту" сьогодні завершена... Надалі допомагатиму компанії як радник", - написав він.

Згідно з офіційними даними сайта компанії, П.Барбул прийшов до "Укроборонпрому" в 2014 році: до призначення керівником "Спецтехноекспорту" він обіймав посаду директора департаменту управління активами держконцерну. До цього - керівник створеного з його участю в 2012 році ТОВ "Юридична фірма "Вокс Легум".

За даними джерела, В.Бельбас призначений на посаду заступника директора "Спецтехноекспорту" в жовтні 2014 року. За даними з відкритих джерел, до приходу в "Спецтехноекспорт", В.Бельбас обіймав посаду директора ТОВ "Дозор-Авто" (кол. "Богдан-Восток-Авто").

Створене в липні 1998 року як дочірнє підприємство держкомпанії "Укрспецекспорт", державне господарське зовнішньоторговельне підприємство (ДГЗП) "Спецтехноекспорт" з 2010 року за рішенням уряду входить до держконцерну "Укроборонпром".

Повна версія новини доступна за передплатою.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Харків'яни та жителі області отримають збільшену субсидію та пільгу на електроенергію в неопалювальний сезон

НБУ у середу послабив курс гривні на 9 коп.

Велика Британія збільшить свій внесок у Фонд підтримки енергетики на £20 млн

Україна увійде наступного опалювального сезону з запасами в ПСГ не менше 13 млрд куб. м – голова Нафтогазу

Шмигаль доручив затвердити графіки ремонтів енергооб'єктів і кроки щодо посилення їх захисту до початку опалювального сезону 2024/25 років

США виділять понад $190 млн на підтримку енергосектору України протягом п'яти років

Рада викликала керівника БЕБ

"Укренерго" обмежить промспоживачів і бізнес із 18:00 до 23:00, не виключає можливості аварійних відключень населення

Енергетики повернули світло понад 50 тис. абонентам, відключеним унаслідок повітряної атаки РФ уранці середи - Міненерго

Кабмін створив штаб підготовки до опалювального сезону

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА