Родина Сущенка змогла навідати його у колонії

Родина Сущенка змогла навідати його у колонії

Фото: УНІАН

За словами адвоката, у Сущенка "поки все благополучно".

Дружина і дочка українського журналіста Романа Сущенка, якого незаконно засудили в РФ, відвідали його в колонії з триденним побаченням.

Про це повідомив у неділю адвокат Марк Фейгін у Facebook.

"Дружина Анжеліка і дочка Юлія українського політв'язня Романа Сущенка відвідали його з тривалим, триденним побаченням у ВК-11 в Кірово-Чепецьку", - зазначив він.

За словами адвоката, у Сущенка "поки все благополучно".

Фейгін також висловив надію, що нова українська влада "займеться обміном" Сущенка на керівника "РИА Новости Украина" Кирила Вишинського.

Романа Сущенко, утримуваного в російській в'язниці, остаточно засудили в Росії до 12 років колонії суворого режиму. Він був затриманий в Москві 30 вересня 2016 року. ФСБ Росії звинуватила Сущенка в шпигунстві і роботі на українському розвідку. У Міноборони заяви ФСБ РФ про приналежність журналіста до підрозділу Головного управління розвідки МОУ назвали черговою провокацією. Сам він своєї провини не визнає.

Також нагадаємо, що недавно, наприкінці травня, в Нью-Йорку відкрилася виставка картин українського журналіста Романа Сущенка, написаних усіма доступними в колонії засобами: кульковою ручкою, лушпинням, шкаралупою, буряковим соком, чаєм, мийним засобом і кетчупом.

Повʼязані теми:

Наступна публікація