Підозрюваний у нападі на Балуха намагався втекти: у справі з'явилися нові деталі

Підозрюваний у нападі на Балуха намагався втекти: у справі з'явилися нові деталі

Фото: УНІАН

Крищенко зауважує, що це тяжкий злочин.

Підозрюваний у нападі на колишнього політв'язня Володимира Балуха, котрий від 8 вересня перебуває у лікарні у важкому стані, намагався втекти від поліції під час затримання.

Про це заступник голови Нацполіції України, начальник поліції Києва Андрій Крищенко розповів в ефірі телеканалу "Україна 24".

"Це тяжкий злочин. Особа намагалася втекти, коли до нього прийшли поліцейські, чітко розуміючи зі ЗМІ, чому", - висловився він.

Правоохоронець повідомив, що нині є інформація про те, що між Балухом і нападником конфлікт виник несподівано. Це підтверджують слова свідків і самого підозрюваного. Водночас, Крищенко припустив, що коли у Балуха стабілізується здоров'я і він зможе поспілкуватися з поліцією, "буде інша картина".

Нагадаємо колишнього бранця Кремля Володимира Балуха вночі 8 вересня побили. Його знайшли лише вранці. Балуха госпіталізували з травмами з ПКіВ "Гідропарк". У нього зникли мобільний телефон та банківська картка.

Потерпілому зробили операцію на головному мозку із видалення гематоми. Після операції він перебуває у реанімації київської лікарні у медикаментозному сні.

За словами друзів Балуха, 7 вересня, у річницю звільнення з російського полону, чоловік разом із колишніми бранцями святкував рік на волі. У ресторані в Балуха нібито виникла суперечка з російськомовною компанією саме через мову. Соратники припускають, що ці люди і могли здійснити на нього напад. 

Підозрюваного в нападі на Балуха затримали в ніч про 8 вересня. Ним виявися 32-річний місцевий мешканець. За його словами, конфлікт із потерпілим відбувся на побутовому підґрунті. Дніпровський районний суд взяв нападника під двомісячний арешт.

Поліція затримала підозрюваного в нападі на Володимира Балуха

Поліція затримала підозрюваного в нападі на Володимира Балуха

Повʼязані теми:

Наступна публікація