Футболіст "Барселони" засуджений до майже трьох років ув'язнення

Футболіст "Барселони" засуджений до майже трьох років ув'язнення

Фото: Associated Press

Хоча раніше для нього вимагали 12,5 року позбавлення волі.

Футболіст іспанської "Барселони" Арда Туран, який наразі виступає за турецький "Істанбул Башакшехір", отримав тривале ув'язнення.

У жовтні 2018 року 32-річний півзахисник влаштував бійку в одному з нічних клубів Стамбулу. Спортсмен напав на місцевого співака і зламав артисту ніс після залицянь до його дружини. Після цього інциденту, Турану загрожували 12,5 роками позбавлення волі, але термін вироку для турка вдалося пом'якшити.

За інформацією Daily Sabah, Туран через свій вчинок отримав 2 роки та 8 місяців позбавлення волі.

Щоправда, покарання для гравця матиме умовний характер. Суд ухвалив подібне рішення через те, що Туран раніше не був засуджений.

  • "Істанбул Башакшехір" вже оштрафував футболіста на 370 тисяч євро.

Додамо, що згідно зі статтею 62 дисциплінарних правил Турецької футбольної Федерації, кожен гравець, який отримав два і більше років в'язниці, має бути довічно усунений від виступів у чемпіонаті.

Це вже не перший подібний випадок за участю футболіста. У травні під час гри Чемпіонату Туреччини він напав на асистента рефері, за що був дискваліфікований на 16 матчів і оштрафований на 9200 євро. У 2017 році Турана усунули від виступів за збірну Туреччини за те, що він напав на журналіста, який летів разом з національною збірною до Італії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація