Савченко перевели до Лук’янівського СІЗО

Савченко перевели до Лук’янівського СІЗО

Фото: УНІАН

На думку сестри нардепа, Надію Савченко хочуть сховати на час виборів.

Народного депутата Надію Савченко, яка перебуває під арештом, перевезли до Лук’янівського СІЗО.

Про це повідомила сестра нардепа Віра Савченко на своїй сторінці у Facebook.

"Надію Савченко кинули в Лук'янівське СІЗО", - написала вона.

На думку Віри Савченко, таким чином нардепа хочуть якнайшвидше вивезти до виборів з Києва.

Зазначимо, раніше Надія Савченко перебувала в ізоляторі СБУ в Аскольдовому провулку у столиці.

Надію Савченко кинули в Лук'янівське СІЗО. Отже швидко, до виборів, хочуть сховати Надію з Києва. #НадіяЄ

Опубликовано Вірой Савченко Понедельник, 4 февраля 2019 г.

Нагадаємо, нардепа Надію Савченко звинувачують у змові з екс-керівником Центру визволення полонених "Офіцерський корпус" Володимиром Рубаном, затриманим на лінії розмежування в зоні проведення антитерористичної операції. Він прямував з окупованих територій, і в його вантажі знайшли зброю та боєприпаси. Переговірнику закидають підготовку терористичного акту і незаконне володіння зброєю.

22 березня 2018 року Верховна Рада зняла з Савченко недоторканність і схвалила притягнення до кримінальної відповідальності та арешт.

Згідно з даними слідства, Савченко готувала масштабий теракт проти керівництва країни з метою державного перевороту. Голосувати проти Савченко депутатів переконало 30-хвилинне відео. На ньому вона разом зі своїм спільником Володимиром Рубаном у деталях планують терористичну атаку із тисячами жертв у Києві.

Раніше повідомлялося, що справу народної депутатки Надії Савченко та екс-голови Центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимира Рубана відтепер розглядатиме Слов’янський міськрайонний суд на Донеччині, оскільки саме там Рубана затримали з арсеналом зброї. 

Згодом Луценко повідомив, що суд відбуватиметься у Чернігові, після чого голова колегії суддів Алла Макаровець взяла самовідвід у справі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація