У Михайла Єфремова діагностували розлад особистості – адвокат

У Михайла Єфремова діагностували розлад особистості – адвокат

У Михайла Єфремова діагностували розлад особистості – адвокат

Фото: instagram.com/uspenskayalubov_official

За словами адвоката актора, йому провели експертизу.

На черговому засіданні у справі смертельної ДТП за участю Михайла Єфремова відкрилися нові подробиці про стан здоров'я 56-річного артиста.

Читайте також: ДТП з Михайлом Єфремовим: судмедекспертка у суді оголосила причину смерті водія фури

Так, адвокат знаменитості Ельман Пашаєв заявив, що його підзахисному була проведена експертиза, у результаті якої встановили, що у нього розлад особистості, передає Telegram-канал Mash.

Після допиту дружини Софії, де вона більш детально пояснила, що після 300 грамів він нічого не пам'ятає, Єфремову провели експертизу. У нього виявлено органічний розлад особистості і синдром залежності від алкоголю

сказав Пашаєв

Адвокат попросив суддю дозволити відправити Єфремова до інституту Сербського для відновлення пам'яті, аби у деталях пригадати, що сталося у фатальний день.

Він одразу після ДТП визнав себе винним, але розумів він, що робив і говорив? Хочу вам нагадати, ваша честь, що, за словами дружини Єфремова, він втрачав контроль над собою після того, як випивав більше 200-300 грамів спиртного

нагадав адвокат

Зауважимо, що напередодні дружина актора Софія Кругликова у суді пригадала, яким додому прийшов Єфремов після фатальної аварії. За словами жінки, у нього був отходняк. Він мав пом'ятий вигляд, на шиї була кров, а все тіло у синцях. Кругликова поділилася, що артист ридав і молився.

Він спочатку не розумів і намагався розібратися в ситуації. Якщо він зайвого випиває, я телефоную зазвичай друзям і запитую, що там було. 200 грамів - все нормально. А 300 - вже нічого не пам'ятає. А тут не було нікого, і я не могла дізнатися, що відбувалося

розповіла дружина Єфремова

Нагадаємо, 8 червня у Москві позашляховик Михайла Єфремова перетнув подвійну суцільну і врізався у фургон Сергія Захарова. 58-річний кур'єр вже закінчував роботу та повертався додому. Від удару автівку Захарова перевернуло. Чоловік помер в лікарні наступного ранку.

За словами адвоката актора Ельмана Пашаєва, його підзахисний дуже переживав через те, що накоїв, і хотів одразу потрапити до СІЗО. Також Єфремов записав відео, у якому пообіцяв не залучати зв'язки, аби його відмазали від в'язниці. Втім, за деякий час адвокат Єфремова заявив, що артист передумав і тепер не вважає себе винним у смертельній ДТП.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація