Оля Цибульська вперше зняла у кліпі свого 4-річного сина

Оля Цибульська вперше зняла у кліпі свого 4-річного сина

Артистка випустила кліп на ліричний трек "Янголи Плачуть".

Співачка Оля Цибульська, яка ледь не впала з даху заради яскравого знімку, представила відео на композицію "Янголи Плачуть".

Режисером кліпу виступив Юрій Двіжон. За задумом кліпмейкера, у кліпі представлена історія однієї сім’ї, чиє життя повністю перенесене в екран телефона. Зауважимо, що у зніманнях роботи вперше взяв участь маленький син Олі, 4-річний Нестор.

Хлопчик зіграв одну з головних ролей в кліпі та перебував у кадрі майже 12 годин, переїжджаючи з локації на локацію разом з великою знімальною групою. Оля зізнається, що саме Нестор надихнув її на ідею кліпу.

Ввечері, коли співачка вкотре відволіклася на чергове робоче повідомлення, син забрав у неї телефон зі словами : "Мамо, поки ти дивишся в телефон – минає моє дитинство”. Ця фраза довела Цибульську до сліз та засіла глибоко в серці.

Чоловіка Цибульської у відео зіграв її колега, ведучий Микита Добринін. За ідеєю режисера, Цибульська та Добринін вечеряють "лайками" з соціальних мереж, займаються коханням з телефонами в руках та приймають душ, не випускаючи гаджетів. Зрештою, маленький син пари не витримує життя без батьків та наважується на крайні заходи, намагаючись їх врятувати.

Нагадаємо, у серпні Оля Цибульська відсвяткувала "дерев'яне" весілля з чоловіком. З нагоди свята артистка вперше засвітила обличчя коханого.

Повʼязані теми:

Наступна публікація