Селена Гомес потрапила до психіатричної лікарні - ЗМІ

Селена Гомес потрапила до психіатричної лікарні - ЗМІ

Селена Гомес потрапила до психіатричної лікарні - ЗМІ

Фото: elle.com

Співачку було госпіталізовано з нервовим зривом.

Популярна співачка та акторка Селена Гомес, яка нещодавно знялась у чуттєвій фотосесії, наразі потрапила до психіатричної лікарні.

Як повідомляє видання People у виконавиці погіршився емоційний стан і стався нервовий зрив.

За повідомленнями кількох інсайдерів близьких до зірки, за останній місяць вона двічі потрапляла до лікарні через низькі показники рівня лейкоцитів в крові. Це може свідчити про ускладнення після трансплантації нирки, яку зробили рік тому.

Під час другого візиту у Селени трапилася паніка, а потім її стали переслідувати панічні атаки. Родичі умовили 26-річну зірку лягти на лікування в заклад, що спеціалізується на нервових розладах.

"Вона зрозуміла, що їй потрібно звернутися за допомогою, оскільки вона відчувала сильні емоційні проблеми. Вона оточена близькими людьми і своїми рідними, які всіляко її підтримують. Вона проходить лікування на східному узбережжі, і зараз їй значно краще", - розповів інсайдер.

Втім, деякі шанувальники все ж впевнені, що причина такого стану криється не тільки через ускладнення операції зірки, але й через весілля її колишнього 24-річного коханого Джастіна Бібера, який нещодавно пов'язав себе узами шлюбу з 21-річною моделлю Хейлі Болдвін.

Нагадаємо, Селена Гомес нещодавно зняла відео на композицію  Back to You, у якій комічно показала стосунки з Бібером.

Повʼязані теми:

Наступна публікація