Любов Успенська потрапила до лікарні через доньку

Любов Успенська потрапила до лікарні через доньку

Любов Успенська потрапила до лікарні через доньку

Фото: instagram.com/uspenskayalubov_official

Артистка знепритомніла і отримала безліч переломів.

Зірка російського шансону Любов Успенська зізналася, що скандал з донькою Тетяною Плаксіною завдав серйозної шкоди її здоров'ю.

За словами співачки, вона настільки сильно переживала, що одного разу знепритомніла. Це сталося місяць тому. Артистка зайшла до ванної кімнати і знепритомніла. Коли ж Успенська отямилася, вона відчула, що сили її полишили. Про це зірка розповіла у програмі "Ты не поверишь!".

Отямилася і побачила розбиту чашку, уламки... Я лежала вся в воді на мармуровій підлозі, піднятися не могла, не було сил. Доповзла до ліжка і навіть не змогла телефоном набрати помічниць, щоб вони зайшли і хоча б щось зробили, або швидку викликали. Загалом, вранці, коли всі дізналися, я піднятися не могла, місяць я лежала, не встаючи. Уколи вранці і ввечері робили. У мене було безліч переломів

поділилася Успенська

Співачка зізналася, що вона і досі ходить до клініки, де їй роблять крапельниці прочищають та судини мозку.

Нагадаємо, конфлікт між Любов'ю Успенською та її донькою Тетяною Плаксіною набув публічного розголосу після того, як дівчина у лютому цього року в одній з програм розповіла приголомшливі речі про свою матір. Тетяна заявляла, що зіркова мати тривалий час чинила на неї психічний тиск, а якось навіть намагалася задушити дівчину під час сварки. Після знімання цієї програми Плаксіна полетіла до Америки.

Любов Успенська з донькою / Фото: instagram.com/uspenskayalubov_official

Читайте також: Донька Любові Успенської привселюдно звинуватила її у злочині

Успенська підозрює, що доньці за той ганебний ефір добряче заплатили. Сама ж Плаксіна заявляла вже не раз, що її з зірковою матір'ю нічого не пов'язує і що вона її більше не любить. Окрім того, дівчина говорила, що мати ніколи не давала їй можливість самостійно займатися творчістю.

Повʼязані теми:

Наступна публікація