ua en ru

Бойовики на Донбасі знову стріляли по позиціях ООС. Поранено військового

Бойовики на Донбасі знову стріляли по позиціях ООС. Поранено військового Фото: українські військові (facebook.com/pressjfo.news)
Автор: РБК-Украина

У середу, 10 лютого, незаконні збройні формування Російської Федерації чотири рази порушували режим припинення вогню. Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою.

Так, ворожі обстріли були зафіксовані недалеко від населеного пункту Піски. Бойовики відкривали прицільний вогонь зі стрілецької та снайперської зброї.

"У результаті український воїн отримав вогнепальне поранення. Військовослужбовця оперативно доставлений у лікувальний заклад, де йому надається необхідна медична допомога. Стан здоров'я пораненого - задовільний", - йдеться в повідомленні.

Крім того, окупанти вели вогонь по українських позиціях поблизу Водяного з ручного протитанкового гранатомета.

Також російсько-окупаційні війська з допомогою безпілотника скинули два постріли ВОГ-17 у позицій Об'єднаних сил в районі населеного пункту Золоте-4.

Українські військові відкривали вогонь у відповідь на ворожі обстріли. Українська сторона СЦКК повідомила представників ОБСЄ про факти порушення режиму припинення вогню на Донбасі.