Позашляховик під назвою «Україна» показали на тест-драйві (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Позашляховик під назвою «Україна» показали на тест-драйві (відео)

Технології&Авто
8426
Автомеханік Юрій Кордупель з міста Збараж, Тернопільська область, власноруч побудував унікальний позашляховик. Машина отримала назву «Україна», а її характерною рисою є великі габарити — розміром вона з повноцінну вантажівку.
Про незвичайну саморобку в своєму сюжеті на YouTube розповів канал OGDRIVE. Як випливає з ролика, за основу майстри взяли шасі від військової вантажівки підвищеної прохідності ГАЗ-66. Від цієї ж моделі позашляховику частково дістався і кузов. Водночас двигун — дизель потужністю 150 к.с. — і кермо запозичили у старого Mercedes-Benz.
Важить «Україна» понад 4,5 тонн, на борт вона може прийняти до 7 осіб. Максимальна швидкість руху позашляховика становить 90 км/год, а ось яка витрата пального, поки не відомо — зараз машина проходить дорожні випробування, які мають це встановити.
Щоб на такому великому авто було комфортно пересуватися, його оснастили камерою заднього виду. Також «Україну» забезпечили електричними склопідйомниками і люком. Позаду встановлено сходи на дах, а на капоті видніється великий хромований шильд «Ukraine».
За матеріалами:
MMR
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас