Посадовців «Укрзалізниці» звинувачують у розтраті понад 4,5 млн гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Посадовців «Укрзалізниці» звинувачують у розтраті понад 4,5 млн гривень

Кримінал
186
Посадовців одного зі структурних підрозділів Південно-Західної АТ «Укрзалізниці» звинувачують у розтраті понад 4,5 млн гривень державних коштів. Вони за відпрацьованою схемою розкрадали кошти, які виділялися на ремонт та облаштування зони очікування для пасажирів на приміському вокзалі.
Про це повідомляється на сайті Нацполіції України.
«Аби привласнити кошти, вони оформили низку договорів на виконання підрядних робіт. Фактично ремонт зробили власними силами, а кошти перерахували іншим комерційним структурам за начебто виконані роботи. Сума завданих збитків складає понад 4,5 мільйона гривень», — повідомив начальник Департаменту захисту інтересів суспільства і держави Нацполіції Євгеній Макаров.
Правоохоронці провели 7 обшуків у Києві, Київській та Чернігівській областях. За місцем роботи та проживання фігурантів правоохоронці вилучили бухгалтерію і документи, що свідчать про злочинну діяльність, а також комп’ютерну техніку, електронні носії інформації та інші речові докази.
Наразі досудове розслідування у справі триває. За фактом розтрати майна в особливо великих розмірах посадовцям загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас