Гнучкий смартфон LG з двома екранами показали на патентних зображеннях — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гнучкий смартфон LG з двома екранами показали на патентних зображеннях

Технології&Авто
309
На виставці CES 2021 компанія LG анонсувала фірмовий смартфон, що розтягується. Нещодавно ж один з варіантів дизайну оригінального гаджета був опублікований китайським регулятором CNIPA – і судячи з доданих до документації зображень, апарат обзаведеться другим дисплеєм.
Згідно з патентом, на додаток до основного гнучкого екрану, частина якого витягується з корпусу, виробник має намір оснастити гаджет і невеликим допоміжним, розміщеним на задній кришці поруч з модулем основної камери. Імовірно він буде використовуватися як видошукач при зйомці селфі.
Гнучкий смартфон LG з двома екранами показали на патентних зображеннях
На одній з бічних граней гаджета під клавішею регулювання гучності розташована решітка динаміка, а в нижньому торці — роз’єм USB Type-C для зарядки. Судячи з документації, тильна сторона гаджета буде виконана зі скла.
Гнучкий смартфон LG з двома екранами показали на патентних зображеннях
Примітно, що раніше в мережі з’явилася інша патентна документація LG на смартфон в аналогічному форм-факторі. Який саме з цих варіантів виробник вибере для релізу, поки що невідомо. Очікується, що новинка буде представлена ближче до кінця 2021 року, але її вартість поки що невідома.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас