У Німеччині прокуратура вилучила Bitcoin на 50 мільйонів євро, але не може відкрити гаманець — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Німеччині прокуратура вилучила Bitcoin на 50 мільйонів євро, але не може відкрити гаманець

Фінтех і Картки
1558
У Німеччині прокуратура конфіскувала Bitcoin на десятки мільйонів євро, але не можуть до них дістатися, бо не знають пароль від гаманця.
«У Баварії затримали чоловіка, якого підозрюють в кіберзлочинах. Шляхом маніпуляцій з чужими комп’ютерами він отримав майже 1700 Bitcoin — за нинішнім курсом це понад 50 мільйонів євро», — йдеться в повідомленні.
Зазначається, що чоловіка засудили до двох років в’язниці, але пароль від цифрового гаманця, де зберігаються Bitcoin, він не розкрив. Сказав — не пам’ятає. Правоохоронці намагалися зламати код, але поки безрезультатно.

Довідка Finance.ua:

  • Олег Гороховський, один із засновників українського інтернет-банку monobank, заявив, що зараз є сенс купувати Bitcoin.
  • Компанія Tesla інвестувала 1,5 млрд доларів в Bitcoin і планує «в найближчому майбутньому» почати приймати біткойни як плату за свої продукти. На тлі цих новин вартість біткойна перевищила 43 тис. доларів. Про інвестиції в біткойни Tesla повідомила в розкритті інформації для Комісії з цінних паперів і бірж США (SEC).
За матеріалами:
ТСН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас