Стали відомі подробиці про камери нового смартфона OnePlus — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стали відомі подробиці про камери нового смартфона OnePlus

Технології&Авто
327
Компанія OnePlus об’єдналася з Hasselblad, шведською компанією, що займається виробництвом фотоапаратів, для розробки камери OnePlus 9 Pro.
У мережі вже з’явився знімок, на якому зображений інженерний зразок флагманської моделі OnePlus 9 Pro.
Згідно зображенням, отриманим від джерела, смартфон OnePlus 9 Pro отримає основну чотирьохмодульну камеру зі світлодіодним спалахом і датчиком лазерного автофокусування. Два головних модуля матимуть роздільну здатність 48 мегапікселів.
Два інших модуля — це ширококутний об’єктив, а також телезум. Джерело повідомляє, що телемодуль смартфона дозволить здійснювати 3,3-кратне оптичне збільшення.
При цьому, коли за коментарями звернулися до генерального директора і співзасновника OnePlus Піта Лау, той не підтвердив витік і не вказав, що аналогічна система камер буде доступна на стандартному OnePlus 9. Але Лау вже офіційно заявив, що одна з цілей OnePlus на 2021 рік — зосередитися на якості камери.
Крім того, за чутками, OnePlus 9 Pro отримає процесор Qualcomm Snapdragon 888, бездротову зарядку потужністю 45 Вт і дротову зарядку на 65 Вт.
Презентація апаратів OnePlus 9 очікується в березні. У сімейство, за чутками, увійдуть базова версія OnePlus 9, потужніша модифікація OnePlus 9 Pro і спрощений варіант OnePlus 9 Lite.
Додамо, компанія, яка повністю називається Victor Hasselblad AB, була заснована в 1847 році і все ще залишається приватною сімейною компанією. У 1962 році NASA почало використовувати камери Hasselblad в своїх космічних польотах. Зокрема, кілька апаратів Hasselblad зараз знаходяться на Місяці, де їх залишили астронавти програми Аполлон.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас