Представлено перший у світі концепт хаба для автомобілів, що літають — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Представлено перший у світі концепт хаба для автомобілів, що літають

Технології&Авто
322
Ще в 2019 році Hyundai однією з перших анонсувала повітряний хаб для літаючих автомобілів Personal Air Vehicle. У партнерстві з британською компанією Urban-Air Port була розроблена концепція першого в світі повітряного аеропорту, який повинен відкрити нову сторінку в історії авіаперевезень.
За словами представників обох компаній, в рамках проєкту буде розроблена інфраструктура з нульовим рівнем викидів. Це дозволить дати старт першим польотам електричних автономних літальних апаратів наступного покоління. Вже зараз про проєкт говорять як про міський повітряний порт.
Представлено перший у світі концепт хаба для автомобілів, що літають
«Автомобілям потрібні дороги, поїздам — рейки, а літакам — аеропорти. Електричним транспортним засобам з вертикальним зльотом і посадкою (eVTOL) будуть потрібні міські повітряні порти», — пояснюють фахівці Urban-Air Port.
Представлено перший у світі концепт хаба для автомобілів, що літають
Концепція отримала назву Air-One і повинна поліпшити зв’язок між містами і підвищити продуктивність праці. Крім того, вона зможе запропонувати екологічно чистий транспорт з нульовими викидами. Передбачається, що аеропорт буде на 60% меншим від традиційних повітряних хабів, а розгортання займе лише кілька днів. В рамках подібних конструкцій легко організувати як пасажирські, так і вантажні перевезення, а також підтримку апаратів рятувальних служб в надзвичайних ситуаціях.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас