День фінансів: гектари після відкриття ринку, і прогноз по курсу від уряду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів: гектари після відкриття ринку, і прогноз по курсу від уряду

797
П’ятниця, 5 лютого, дала зрозуміти, наскільки цінна українська земля, і чого можна чекати від гривні до 2024 року.
Курс гривні за сценарієм уряду. Як зазначено в сценарії розвитку економіки, розробленому в уряді, до 2024 року очікується поступове зростання середньої вартості американської валюти до 28,8 грн/дол. за оптимістичним сценарієм і до 29,7 грн/дол. — за песимістичним.
Перехід на електронні трудові книжки. Верховна Рада прийняла закон, який зменшить витрати роботодавців на ведення паперового документообігу і спростить доступ до інформації про набутий стаж працівників. Депутати запевняють, це допоможе усунути ризики і негативні наслідки втрати трудової книжки, її фізичного пошкодження, фальсифікації і внесення недостовірних відомостей до цього документу.
Улюблені банки фрілансерів. Сервіс Freelancehunt підрахував, картками яких фінустанов в 2020-му найчастіше користувалися замовники послуг і на які картки отримували оплату виконавці. Фаворитом залишається, як і раніше, ПриватБанк — його обирають 72% виконавців. А на другому місці розмістився monobank з часткою в 22%. ТОП-5 банків у фріласеров і замовників. До речі, Верховна Рада також прийняла сьогодні закон про дистанційну роботу.
Витрати на народження дитини. Аналітики підрахували, скільки можуть скласти витрати, пов’язані з появою дитини — набір одягу під час вагітності, сумка в пологовий будинок, оснащення дому при підготовці до появи новонародженого і його утримання протягом першого року життя.
Вартість найменших квартир в ЖК Києва. Аналітики порталу ЛУН повідомили, скільки в середньому коштують найменші квартири в новобудовах. Експерти підрахували, що одиничка з середньою площею 42 кв. м в столиці обійдеться в 1 338 400 грн, при цьому двокімнатна квартира з площею приблизно 63,9 квадрата коштуватиме 1 882 679 грн.
Ціна української землі в 2021 році. Як повідомив міністр аграрної політики і продовольства Роман Лещенко, вартість одного гектара після відкриття з 1 липня 2021-го ринку сільськогосподарських земель складе близько $ 2 тис. Але, за його словами, серед учасників ринку передумов до великого попиту на наділи немає.
Наостанок, хороші новини! Якщо ви не розумієте, чому банки відмовляють у видачі кредиту, або побоюєтеся, що на вас могли оформити позику шахраї… Портал Finance.ua, в партнерстві з одним з найбільших кредитних бюро України — ПВБКІ, створив сервіс, який дозволяє перевіряти і відстежувати онлайн зміни в кредитній історії.
День фінансів: гектари після відкриття ринку, і прогноз по курсу від уряду
Це безкоштовний сервіс, який доступний всім користувачам особистого кабінету на сайті Finance.ua.

Перевірити свою кредитну історію зараз 🧐

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас