Pfizer планує заробити $15 млрд на COVID-вакцині — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Pfizer планує заробити $15 млрд на COVID-вакцині

Фондовий ринок
299
Американська компанія Pfizer, яка розробила в партнерстві з німецькою BioNTech вакцину від коронавірусу COVID-19, сподівається на дохід від продажу цього препарату в 2021 році в розмірі $15 млрд. Про це напередодні повідомило агентство Reuters з посиланням на заяву Pfizer.
Зазначено, що в цьому році компанія сподівається виробити 2 млрд доз вакцини від коронавірусу. Цей препарат повинен принести чверть всього доходу Pfizer, який очікується в розмірі $61,4 млрд, в порівнянні в $59,4 млрд в 2020 році.
Компанія очікує, що вакцини від COVID-19 можуть знадобитися протягом тривалого часу для боротьби з новими варіантами вірусу, що з’являються, і для посилення імунних реакцій пацієнтів.
Крім того, Pfizer запускає дослідження, щоб визначити, чи може третя доза вакцини COVID-19, що вводиться через 6-12 місяців після початкових щеплень, подовжити та покращити ефективність з більш заразними варіантами коронавірусу.
Напередодні повідомлялося, що в Іспанії після щеплення всі мешканці будинку для людей похилого віку заразилися COVID-19. Позитивний тест на коронавірус після вакцинації препаратом Pfizer отримали всі 78 мешканців будинку для людей похилого віку. Вже померли семеро осіб.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас