Xiaomi запатентувала розумні окуляри з медичними функціями — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi запатентувала розумні окуляри з медичними функціями

Технології&Авто
375
Ще у минулому році Xiaomi почала розробку розумних окулярів – зокрема, компанія запатентувала оригінальну AR-гарнітуру. Нещодавно у мережі з’явився опис ще однією потенційної новинки бренду, здатної діагностувати і лікувати низку захворювань.
Згідно з мережевими інформаторами, патент описує окуляри традиційної конструкції з комплектним футляром, призначені для виявлення симптомів різних захворювань, а також їх корекції.
В описі патенту згадується про оснащення пристрою світлодіодами для фототерапії та магнітними елементами для поліпшення кровообігу. Відзначається і наявність акустичної складової – динаміків або модулів з ефектом кісткової провідності.
Xiaomi запатентувала розумні окуляри з медичними функціями
Судячи з креслень та схематичних зображень, акумулятор і велика частина електроніки будуть розташовані в дужках окулярів. На жаль, як і в випадку з більшістю подібних патентів, детальні технічні характеристики і навіть комерційна назва пристрою документація не розкриває. Невідома й приблизна дата релізу подібного гаджета. Представники компанії випуск відповідної продукції поки не анонсували.
За матеріалами:
Телеканал новин 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас