ПриватБанк і Mastercard відкрили перше в Україні цифрове банківське відділення (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк і Mastercard відкрили перше в Україні цифрове банківське відділення (фото)

Фондовий ринок
2366
ПриватБанк і Mastercard відкрили в центрі Києва (Майдан Незалежності, 2) перше в Україні повністю цифрове банківське відділення — Concept Store.
Про це повідомила пресслужба банку.
Відділення працює без традиційних кас і оснащене інноваційними технологіями — мультитачбарами, діджитал-екранами, кіосками самообслуговування і іншими сучасними рішеннями.
Як працює:
  • При вході у відділення банк розпізнає клієнта за допомогою біометрії, а також відразу пропонує зробити одні з найпопулярніших операцій через Приват24.
  • Після того як клієнти відділення вибрали необхідні послуги, їх можна завершити в Приват24, скористатися мультитачбарами або звернутися по допомогу до хостес.
Якщо ж потрібно зробити готівкову операцію, відділення обладнане кількома універсальними банкоматами, де можна поповнити картковий рахунок або отримати готівку.
Фото пресслужба ПриватБанку
Відділення працює з дотриманням всіх необхідних санітарних і карантинних норм. Приміщення оснащене дезінфекторами, обладнанням для вимірювання температури та індивідуальними засобами захисту.

Довідка Finance.ua:

  • За даними дослідження GFK Ukraine, в 2020 році з банком співпрацювали 63% українців — фізичних осіб; 52% користувачів банківських послуг (фізичних осіб) вважають ПриватБанк основним банком.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас