День фінансів: вакцинація з лютого, зміни від Wizz Air, ОСЦПВ чи каско — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів: вакцинація з лютого, зміни від Wizz Air, ОСЦПВ чи каско

639
Вакцинація «наближається»! Президент України Володимир Зеленський повідомив, що незабаром в країну надійде 1 млн доз вакцини від провідної міжнародної компанії. Вже у лютому в Україні почнеться вакцинація. Щоправда, якою вакциною — не уточнювалося.
За словами Зеленського, деталі вакцинації будуть озвучені найближчим часом.
Цікаво, а чи готові ви бути в перших лавах на вакцинацію? Пишіть в коментарях. А поки ви думаєте, ми розповімо про інші події вівторка, 26 січня:
Робітничі професії, які не бояться локдауну. За даними порталу Olx, під час січневого локдауну найбільш популярними серед робітничих професій виявилися водії, продавці і вантажники. При цьому перших не тільки частіше шукають, а й готові платити більше, ніж іншим, — в середньому 19 000 грн.
Ціни на газ від «Нафтогазу». Компанія «Нафтогаз України» оприлюднила ціну газу на січень 2021 року. Ціна на природний газ у січні для населення в межах тарифного плану «місячний» становить 7,22 грн/куб.м. з ПДВ, без вартості розподілу (доставки). Відзначимо, що ціна на блакитне паливо від газопостачальної компанії «Нафтогаз України» в січні залишається нижчою за середньоринкову, а вартість технологічного газу є найбільшою складовою вартості доставки.
До речі, як заявив міністр енергетики Юрій Вітренко, знижених платіжок за газ варто очікувати в березні.
Другої мало, можна збирати і на третю. Як розповіла голова Комітету Верховної Ради з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Галина Третьякова, одним із механізмів, який має убезпечити майбутніх пенсіонерів, є дозвіл банкам брати участь у пенсійній реформі. За її словами, це підніме рівень фінансової грамотності населення і, крім обов’язкових відрахувань на другу пенсію, українці добровільно почнуть збирати собі на «третю пенсію».
Мат корупціонерам від США. Сполучені Штати пішли на масштабний крок: розширили свої можливості розслідувати корупцію по всьому світу. Тепер бізнесмен або політик будь-якої країни може опинитися під ковпаком, фігурантами розслідувань можуть стати і українці.
Розміри зборів у Wizz Air. Компанія змінила вартість перевезення реєстрованого багажу, а також розмір інших обов’язкових і додаткових зборів. Наприклад, авіакомпанія одночасно знизила мінімальний і підвищила максимальний розмір збору за перевезення реєстрованого багажу вагою 10, 20 і 32 кг. Більше за посиланням.
ОСЦПВ чи каско? Вічне питання для багатьох українців. Щоб в деталях відповісти на нього, ми написали спеціальний матеріал. Рекомендуємо не пропустити:

Автоцивілка чи каско. У чому різниця і що обирати 🚗

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас