Очікується великий дефіцит смартфонів Apple iPhone 12 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Очікується великий дефіцит смартфонів Apple iPhone 12

Фондовий ринок
932
Як повідомляє Digitimes, на ринку очікується великий дефіцит смартфонів Apple iPhone 12. Причиною є реакція Apple на порушення умов праці двох великих партнерів-складальників iPhone.
Минулого тижня Apple була змушена відправити на випробувальний термін збирача iPhone компанію Wistron після того, як на заводі спалахнув бунт. Apple провела розслідування і виявила, що співробітники мали рацію. В результаті компанія вирішила заборонити Wistron отримувати будь-які нові замовлення, пов’язані з iPhone, до тих пір, поки Wistron не зможе гарантувати Apple, що з співробітниками будуть поводитися правильно. Wistron збирався найняти 20 000 робочих в наступному році, щоб виробляти більше iPhone. Однак поки незрозуміло, коли Apple дозволить Wistron продовжити роботу.
Раніше, в листопаді, було виявлено, що компанія Pegatron порушила місцеве трудове законодавство. Компанії також дали умовний термін і заборонили отримувати нові замовлення від Apple до тих пір, поки вона не виправить свої проблеми. Виробника звинуватили у фальсифікації документації, що дозволяє деяким студентам працювати в нічний час і понаднормово, а також виконувати роботу, не пов’язану з їх спеціальністю. І що ще гірше, Pegatron і ті, хто причетний до цього, нібито пішли на «екстраординарні заходи», щоб приховати порушення.
Паралельно з цією інформацією з’явилися відомості про те, що компанія з Купертіно збільшила кількість замовлень на iPhone 12 на перший квартал наступного року.
За матеріалами:
iTechua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас