Geely представила дві бюджетні моделі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Geely представила дві бюджетні моделі

Технології&Авто
3171
Компанія Geely презентувала дві нових бюджетних моделі – Emgrand та Emgrand GL.
Як відомо, зазначені моделі затребувані, тому компанія проводить їхній рестайлінг практично щорічно. Чергову порцію доробок седани отримали нещодавно і вже від початку 2021 року будуть доступні до замовлення.
Так, Emgrand обзавівся модернізованими гратами радіатора з вертикальними ламелями, новими переднім і заднім бамперами, ліхтарями з іншої графікою і колісними дисками з переглянутими дизайном.
Geely представила дві бюджетні моделі
У салоні оновленого Geely Emgrand значних змін не відбулося. Силова лінійка автомобіля також не змінилася. Він, як і раніше, оснащується 1,5-літровим атмосферним мотором потужністю 109 кінських сил, який працює в парі з 5-швидкісною “механікою“ або варіаторною трансмісією. Разом із цим, 133-сильний 1,8-літровий двигун комплектується тільки МКПП.
Geely представила дві бюджетні моделі
Оновлений Geely Emgrand GL можна відрізнити за зміненою решіткою радіатора без нижньої секції, світлодіодною оптикою і іншими колісними дискама. У салоні змінилася тільки обробка, яка стала двокольоровою.
У рух авто призводить 1,4-літровий чотирициліндровий двигун потужністю 141 к.с, який пов’язаний з механічною КПП або варіатором. Також доступний варіант з 1,5-літровим трициліндровим турбомотором, який видає 177 к.с. і поєднується з семиступінчастим “роботом”.
Купити Geely Emgrand можна від 10 тисяч доларів, а Emgrand GL обійдеться мінімум в 12 тисяч.
За матеріалами:
ТСН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас