Компанія SimpliSafe створила «розумний» светр (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія SimpliSafe створила «розумний» светр (відео)

Технології&Авто
613
Під час пандемії коронавірусу одним з найгостріших питань стало постійне дотримання соціальної дистанції. Компанія SimpliSafe створила светр, здатний подати сигнал, якщо хтось підійде до його господаря занадто близько.
Медики і уряди різних країн повсякчас радять громадянам дотримуватися соціальної дистанції. Це значно знижує ризик зараження. Найчастіше мова йде про два метри – найбільш безпечну відстань між говорять людьми. Ось тільки як визначити потрібну дистанцію, не ходити ж скрізь з лінійкою? Просте рішення пропонує компанія SimpliSafe, що займається системами безпеки. Social Distancing Sweater буде сигналізувати щоразу, коли хтось наближається до носія ближче ніж на два метри.
Светр може не тільки визначати відстань до найближчих людей, а й радувати власника яскравими вогниками, адже він виконаний в новорічному стилі. Компанія SimpliSafe планує продати обмежену кількість Social Distancing Sweater, оснащених спеціальними вимірювальними датчиками. Однак всю електроніку доведеться докуповувати окремо.
Вся виручка надійде на рахунок Національної некомерційної організації NeighborWorks America. Це допоможе забезпечити фінансуванням спеціальний фонд, який підтримує сім’ї, що зіткнулися з економічними труднощами через коронавірус.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас