Голландці створили унікальний автопоїзд (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Голландці створили унікальний автопоїзд (фото)

Технології&Авто
2890
Нещодавно голландська компанія Versteijnen Trucks, що займається продажем вантажних автомобілів, поставила своєму клієнту дуже цікаву машину.
Це сідельний тягач Scania колісної формули 8х2, оснащений надпотужним краном-маніпулятором.
Крановую установку Palfinger PK 92002-SH встановили спеціалісти німецької компанії S-Tech GmbH, яка є сервісним партнером Palfinger. З огляду на параметри даного крана-маніпулятора, тягач довелося укомплектувати потужними аутригерами, яких тут аж три пари. Цікаво, що перша пара розташована перед кабіною і зроблена у вигляді потужного «кенгурятника».
Голландці створили унікальний автопоїзд (фото)
Що ж стосується технічних характеристик, то Palfinger PK 92002-SH має вантажопідйомність до 30 000 кг. Максимальний гідравлічний виліт становить 22,5 м, а ручний – 25 м, а при використанні стріли-подовжувача (т. зв. «гуска») досягає 34,6 м. Робочий тиск – 365 бар, насос має продуктивність 110-130 л/хв. Сама кранова установка важить 6718 кг.
Голландці створили унікальний автопоїзд (фото)
Зазначимо, що на представленому сідельному тягачі Scania четверта, неведуча вісь, з односкатною ошиновкою, зроблена керованою, що покращує маневреність. Більше того, поворотні осі зроблені і на спеціальному тралі-ваговозі.
Все це робить даний автопоїзд ідеальним транспортним засобом для перевезення спецтехніки й інших негабаритних вантажів. А особливий шарм йому надає вугільно-чорне забарвлення – як кажуть, «від кінчика носа до кінчика хвоста».
За матеріалами:
Курс України
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас