Президент утворив Раду з питань сприяння розвитку малого підприємництва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Президент утворив Раду з питань сприяння розвитку малого підприємництва

Особисті фінанси
185
Президент України Володимир Зеленський підписав Указ № 582/2020 «Про Раду з питань сприяння розвитку малого підприємництва» та затвердив її повноваження.
Про це свідчить інформація на сайті глави держави.
Мета створення Ради. Цей консультативно-дорадчий орган при Президентові України створюється для сприяння налагодженню конструктивної взаємодії органів державної влади й суб’єктів малого підприємництва та їхніх громадських об’єднань.
Головою Ради з питань сприяння розвитку малого підприємництва Володимир Зеленський призначив заступника керівника Офісу Президента України Юлію Свириденко. Вона повинна у п’ятиденний строк внести пропозиції щодо персонального складу Ради з питань сприяння розвитку малого підприємництва.
В Офісі Президента України відбулося перше засідання Ради.
Участь у ньому взяв керівник Офісу президента Андрій Єрмак. Він представив свого нового заступника – Юлію Свириденко, яка координуватиме роботу новоствореної Ради.
Андрій Єрмак закликав учасників максимально швидко організувати роботу органу та в короткі строки опрацювати пропозиції й підготувати рішення щодо розв’язання проблемних питань малого підприємництва. Ці пропозиції будуть передані для розгляду Національній раді реформ при Президентові України.
«Настав час, коли треба зібрати всіх разом, почути всіх і напрацювати державницьке рішення, щоб люди в пандемію та непрості часи відчували, що влада ними опікується», – зазначив керівник Офісу Президента.
За його словами, є проблеми, які потребують негайного вирішення, а є питання на перспективу, зокрема, впровадження новацій, діджиталізація послуг тощо.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас