Audi готує таємничу модель з «революційним» дизайном — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Audi готує таємничу модель з «революційним» дизайном

Технології&Авто
1148
Головний дизайнер Audi поділився деякими подробицями щодо майбутнього електромобіля, що розробляється VW Group в рамках проєкту, відомого під кодовою назвою Landjet.
Як раніше стало відомо, концерн Volkswagen Group розробляє загадковий електрокар під кодовою назвою Landjet, який повинен втілитися в життя як серійна модель відразу декількох марок: Audi, Bentley і Porsche. Головний дизайнер Audi розповів виданню Car & Driver, що перспективний «мультибрендовий» електромобіль отримає, за його словами, «революційний» дизайн, і закликав забути про нинішній фірмовий стиль марки, тому що вигляд він матиме «зовсім інакший». Швидше за все, Landjet буде являти собою гран-турізмо з електричною силовою установкою і просунутою системою автономного водіння.
За даними інсайдерів, таємничий електрокар отримає три ряди крісел в салоні і сім місць, але, незважаючи на компонування, у нього буде класичний трьохоб’ємний кузов – у внутрішніх документах концерну головним конкурентом називають Tesla Model S, а не Model X. Імовірно, розміщення трьох рядів крісел в салоні вийде домогтися завдяки відсутності двигуна внутрішнього згоряння, тому при аналогічній компоновці і габаритах Landjet буде просторішою, ніж, наприклад, найбільший седан в лінійці Audi – модель А8. Першою на конвеєр стане версія електромобіля від Audi – орієнтовно, в 2024 році.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас