Ford побудував віртуальний суперкар в реальності (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ford побудував віртуальний суперкар в реальності (відео)

Технології&Авто
744
Американський автомобільний концерн Ford спільно з геймерами створив новий суперкар Team Fordzilla P1, який братиме участь в ігровому турнірі. Над віртуальною машиною працював підрозділ Ford Old Continent, оскільки автором проєкту моделі став штатний дизайнер Ford Артуро Аріньо.
Дизайн суперкара шукали в рамках онлайн-голосування, на якому були представлені проєкти команд геймерів з Великої Британії, Франції, Німеччини, Італії та Іспанії. В ході опитування в Twitter перемогу з результатом 83,8% здобула робота Аріньо.
Суперкар Team Fordzilla P1, названий на честь команд геймерів, які виступають у віртуальних перегонах на автомобілях Ford, в результаті побудували у вигляді реальної машини (довжина — 4731 мм, ширина — 2000 мм, висота — 895 мм). На створення моделі пішло 7 тижнів роботи фахівців, які втілили екстер’єр Артуро Аріньо і інтер’єр Роберта Енгельманна в реальності.
Заявлено, що в основі машини лежить монокок, накритий прозорим «ковпаком», але при цьому задня частина суперкара відрізняється вкрай лаконічним дизайном з відкритими елементами ходової частини. Судячи з повітрозабірників за кокпітом, автомобіль приводиться в рух двигуном внутрішнього згоряння, але технічні характеристики Team Fordzilla P1 не названі.
У двомісному салоні є тільки мультифункціональне кермо-штурвал з вбудованим в нього дисплеєм цифрової панелі приладів і цифровими індикаторами, що вказують на перебіг віртуальних перегонів. Особливістю машини стали геймерські жарти в оформленні екстер’єру та інтер’єру – на кузові з’явилися хештеги #levelup, що нагадує про постійне прагнення до вдосконалення, і #liftoff, який вказує на реальне втілення суперкара з гри. Абревіатура GLHF (Good Luck, Have Fun — «удачі і веселощів») адресована гравцям, а AFK (Away From Keyboard — «відійшов від клавіатури») в салоні перед пасажиром вказує на те, що користувач поки що зайнятий і не може відповідати.
За матеріалами:
Курс України
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас