Bugatti випустила діамантовий годинник за ціною суперкара McLaren (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Bugatti випустила діамантовий годинник за ціною суперкара McLaren (фото)

Технології&Авто
2311
Компанія Bugatti презентувала наручний годинник з діючою копією двигуна від Chiron: чотири нові версії з вбудованим W16 і коштовним оздобленням.
У квітні Bugatti і американська компанія Jacob & Co. представили Chiron Tourbillon – годинник з мініатюрним W16, який підвішений на “амортизаторах” разом з годинниковим механізмом, запускається натисканням кнопки і імітує роботу справжнього двигуна внутрішнього згоряння (ДВЗ).
Днями автовиробник представив відразу чотири нові лімітовані колекції. У першу, обмежену 72 екземплярами, увійшли хронометри з корпусом з рожевого золота 750-ї проби і темними титановими деталями.
Схожу модель, але доповнену розсипом діамантів, випустять в кількості 52 штуки.
Bugatti випустила діамантовий годинник за ціною суперкара McLaren (фото)
Далі йде годинник з 18-каратного білого золота з 391 чорним і білим діамантами і гумовим ремінцем із застібкою з білого золота з 18 білими діамантами. А головна модель складається майже повністю з сапфірів.
На сьогоднішній день Bugatti поки що не розкриває ціни на хронометри. За інсайдерською інформацією, оригінальна версія, яка має корпус з чорного загартованого титану, коштує $280 тисяч.
За таку суму можна придбати суперкар, наприклад, McLaren 720s.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас