Шмигаль анонсував низку кроків у боротьбі з корупцією наступного року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Шмигаль анонсував низку кроків у боротьбі з корупцією наступного року

Казна та Політика
567
В Україні у наступному році буде здійснено низку важливих кроків у питанні боротьби з корупцією та покращення умов для ведення бізнесу.
Про це Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль сказав під час онлайн-заходу «Україна та світ у 2021», організованого НВ.
«Буде багато кроків. Різні кроки будуть мати різну важливість, але реформа правосуддя та встановлення кінцевого рівня справедливості – це для всіх однаково важливо. Для кожного громадянина, для кожного бізнесу, для іноземних інвесторів. Це те, чим ми щотижня займаємося разом із Президентом, із нашими міжнародними партнерами», – сказав Шмигаль.
Водночас він закликав набратися терпіння та розуміти, що боротьба із корупцією – це довготривалий процес і подолати це явище одразу неможливо.

Довідка Finance.ua:

  • За 10 місяців 2020 року у сприйнятті українцями рівня корупції в державі відбулися певні негативні зміни: суттєво збільшилося число тих, хто вважає рівень корупції в Україні критичним.
  • Національне агентство з питань запобігання корупції протягом листопада внесло до реєстру корупціонерів відомості про 455 осіб, серед яких найбільше – понад третина – депутати місцевих рад.
  • Антикорупційна стратегія України до 2024 року має 5 основних принципів і окреслює рамки діяльності всіх органів влади.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас