Як швидко заробити в новорічні свята — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як швидко заробити в новорічні свята

Особисті фінанси
2468
Поки одні витрачають тринадцяту зарплату і нарізають олів’є, інші намагаються вижити і отримати з Нового року максимум: роздають листівки, доставляють подарунки і отримують за це гроші.
Про це пише онлайн-сервіс замовлення послуг Kabanchik.ua спеціально для Finance.ua.
Ми проаналізували попит на різні види передноворічних послуг і підготували список найбільш затребуваних з них, на яких можна заробити.
Підробити аніматором в костюмі Діда Мороза. В умовах карантину про новорічні корпоративи можна забути, але щоб порадувати дітей, багато українців швидше за все як і раніше будуть замовляти привітання від Діда Мороза. За годинне привітання можна заробити від 1100 грн, за півгодинне — від 800 грн. Повна годинна програма з привітаннями від Діда мороза та Снігуроньки — 1600 грн. Такі розцінки актуальні протягом усіх новорічних свят. Звісно, привітання повинні бути безпечними з дотриманням всіх карантинних заходів.
Зимові свята – час розпродажів. Торгові центри зацікавлені в залученні покупців і потребують послуг промоутерів. За годину роздачі рекламних листівок або розклеювання оголошень платять від 75 грн/год. В середньому за кілька годин роботи на роздачі флаєрів є всі шанси заробити 300-400 грн на день. Послуги промоутерів в костюмі ростової ляльки оплачуються дорожче – від 200 грн/год. Більшість акцій проходять протягом всіх новорічних свят, отже під час зимових канікул є всі шанси непогано заробити.
Розвозити подарунки і доставляти продукти. Вибір новорічних подарунків для друзів і близьких — важлива частина процесу створення святкового настрою. Однак багато хто не хоче витрачати час на їх купівлю і доставку, тому охоче делегують завдання кур’єру.
Цей вид підробітку підійде для тих, хто добре знає місто і не боїться поганої погоди. Досвід роботи не обов’язковий, а дохід залежать тільки від вас. В середньому за доставку квітів і новорічних аксесуарів у святкові дні можна заробити від 120 грн за виїзд. Якщо подарунок потрібно купити і вручити адресату персонально — сума збільшується вдвічі. З витрат – тільки транспорт. Є й мінуси: іноді доведеться доставляти важкі вантажі і виїжджати в погану погоду. Зате у вас буде буде вільний графік, і ви зможете витрачати більше часу на свої особисті заняття.
Клінінгові послуги. Під час новорічних свят традиційно високий попит на послуги прибирання. Адже багато українців завантажені новорічними клопотами, а на генеральне прибирання часто не вистачає часу. Ціна на клінінгові послуги залежить від метражу і складності прибирання приміщення. В середньому за генеральне прибирання квартири платять 20 грн/м2 , котеджу або будинку — 35 грн/м2. У разі прибирання кафе або магазину можна заробити від 28 грн/м2. А еко-прибирання квартири коштуватиме дорожче – 55 грн/м2.
Взяти вихованця на перетримку. Вартість послуг перетримки залежить від складності догляду, кількості днів і розміру тварини. За перетримку кішок платять від 80 грн на день, собак — від 110 до 140 грн на день, птахів — 100 грн на день, а гризунів – від 80 грн на день. Потрібно буде годувати, гуляти і не давати тварині нудьгувати. Корм і все необхідне для вихованця оплачується окремо або замовники привозять свій. Цей вид підробітку підійде тим, хто любить тварин і вміє з ними ладити.
Чоловік на годину. Перед новорічними святами завжди багато клопоту: прикрасити ялинку, встановити новорічну ілюмінацію, а також, нарешті, вирішити дрібні побутові хатні справи, які накопичилися за рік. Багато хто не хоче витрачати час і воліє делегувати рутинні завдання. Запропонуйте свою допомогу у виконання новорічних та побутових завдань та заробляйте від 150 до 400 грн залежно від обсягу та складності роботи.
Підробити кухарем. Послуги кухарів можуть бути затребувані в сім’ях, компаніях друзів, які раніше проводили новорічну ніч в ресторанах, а зараз змушені святкувати вдома через карантин. В середньому домашній кухар може заробити від 150 грн за годину. Однак вартість може варіюватися і залежить від кількості людей на банкеті і побажань замовника.

Хочу отримати гроші до зарплати 💸

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас