У Київській області запрацювала ще одна система відеоспостереження — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Київській області запрацювала ще одна система відеоспостереження

Технології&Авто
719
В поліції Київської області запрацювала ще одна система відеоспостереження.
Про це повідомляють в Нацполіції.
На території міста Бориспіль розпочали функціонувати 48 відеокамер, серед них 24 камери з функцією розпізнавання автомобільних номерних знаків.
Презентував роботу програми керівник поліції Київщини Андрій Нєбитов.
Як зазначив очільник поліції столичної області: «Характерними особливостями технічного рішення впровадженої системи є те, що всі відеокамери підключені до обласної загальної системи «Безпечна Київщина».
«І саме така система відеоспостереження забезпечує наскрізний контроль транспортних потоків на магістралях столиці та Київської області, використання єдиних списків автомобілів та осіб, що знаходяться у розшуку, реалізацією технологій розпізнавання автомобілів за державними номерними знаками. Все це дасть змогу місцевим правоохоронцям попередити правопорушення та оперативно розкрити злочини, у разі їх скоєння» – наголосив полковник поліції.

Довідка Finance.ua:

  • З 1 червня відбувся офіційний запуск камер автоматичної фіксації порушень ПДР.
  • Після запуску в Києві і по області системи автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху, в Міністерстві внутрішніх справ (МВС) України розповіли, як водії можуть перевірити, чи є у них штрафи за порушення ПДР.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас